|

Își merită banii un obiect cumparat fara garantie?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum au spus si ceilalti.
Depinde de pretul produsului in raport cu pretul lui normal, de starea in care se afla si de modul in care il folosesti (frecvent, rar, cu grija, agresiv), de cit costa sa il repari, daca stii sa o repari singur, daca e usor de reparat, daca se gasesc piese de schimb.
De exemplu, o bormasina de marca la mina a doua (40 lei in loc de 800 lei noua), fara garantie, cu uzura neglijabila, folosita cand si cand pe acasa, isi merita banii. Daca ai ghinion sa se strice, daca reparatia costa inca 50, tot renteaza. Daca costa prea mult, o arunci sau o vinzi.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de starea obiectului si de pretul cerut.
Sunt obiecte la care nici nu se da garantie, dar pot tine o viata, daca este folosit cum trebuie.
Altii isi cumpara lucruri scumpe (masini telefoane, etc), n-au grija de el si ies din garantie fiindca l-au busit, spart.

Cand nu te pricepi, este bine sa ceri parerea unui specialist, sa-l platesti bine, fiindca o asemenea consultatie costa mult mai putin decat pierderea daca obiectul se strica cu defecte ascunse!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de obiect si de la cine il cumperi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde ce obiect. O husa de telefon la 20 lei da.
O masina la 20. 000euro nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de valoarea produsului. Cu cat valoare creste cu atat este indicat sa soliciti garantie. Plafonul sumei ti-l stabilesti singur si in functie de obiect si de cat de des il folosesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează