Buna! Daca ai o camasa lunga si putin larga(ceea ce este foarte bine), o poti asorta cu niste jeansi, cu o pereche de tenesi sau bascheti, orice culoare si cu o poseta micuta, delicata, pusa intr-o parte.vesta ar merge bine descheiata, parerea mea sau renunta la vesta si puneti un sal si cu o jachetica din tricot. take care!
1. Scire corect din punct de vedere gramatical.
Nu mai folosi `ts` `sh` `000` - sau chestii de genul acesta
Pari o mare pitipoanca scriind asa.
2.In prima zi de scoala te-ai putea imbraca cu - o pereche de blugi mulati - mai inchisi [albastru] - sa fie aceeasi culoare uniform - fara pete sau chestii de genul. O camasa alba semi-mulata si o pereche de tenesi albi!
Mha eu credd` kha tsi-ar sta f0arthe byn3 asa, ai avOoth o id3e bO0na![]()
"reality:wtf?!"
1. Mai e pana atunci, n-ai la ce sa te gandesti pe timpul verii?
2. Who cares?
3. Invata sa scrii romaneste, nu hieroglife de messenger, duh...
@anotherchild camasa si tenesi? ![]()
Ideea ta e geniala.Doar sa renunti la fusta, deoarece esti mai comoda in pantaloni sa te simti bine la intalnirea cu colegii si etc si vesta sa o lasi descheiata.
Buna!
da este buna si ideea ta.
eu ma gandeam la niste pantaloni negri, camasa cum ai zis u, dar vesta o alta culoare. o culoare care sa dea o nuanta vesela.
ar fi mai bine.
succes...
ar mai merge si o poseta intr-o parte nu foarte mik dar nici foarte mare si adidashy albi de preferat sau culoarea pe care o ai la vesta,.
te pupic
Pai cred ca e ok camasa cu pantalon, e clasic si dp aceea incepi sa te adaptezi. poti imbraca si o pereche de blugi cu o camasa asortata, dar inca e vacanta, si tu te gandesti la scoala?
Tastatura ta nu functioneaza.Stai calma, se inlocuieste.Referitor la intrebare eu as zice ca e ok cum vrei tu sa te imbraci, ai grija la blugi sa nu aiba modele sau ceva pe ei, vesta ar fi super daca ar fi tricotata si lunga(nu de bunica
) merg si niste balerini nu neaparat tenisi.succes.
Daca camasa este lunga atunci iti poti lua o pereche de colanti negrii sau o pereche de blugi negrii. in nici un caz fusta la camasa lunga!
Poti sa-ti iei camasuta aceea alba larguta cu o vesta de blugi denim.Merge foarte bine.
Daca te intereseaza ...http://lucrusoarelil.blogspot.com/.Abia l-am facut. Dar vom pune foarte multe hainute pe parcurs.:*
Glumesti este cea mai buna tinuta poate la camase sa iti pui o panglica neagra in forma de funda asa se imbraca si sora mea si ii sta bine :D iarna poti sa porti un pardesiu negru mai lung http://img.envy.ro/img/products_watermark/266x400_2270-pardesiu.jpg