|

Salut.

Daca comenzile de pe Emag intarzie (14 zile cel putin) e vreo reducere de care pot beneficia? Sau sa nu platesc transportul?

Multumesc anticipat.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poți beneficia de transport gratuit doar cu o singură condiție: să fi plătit pentru livrare „când vrei tu" (într-o anume dată, într-un anumit interval orar). Altfel, nu beneficiezi de nimic.
Mi-e mi-au dat de vreo două sau trei ori voucher pentru valoarea transportului pentru că Same Day courier nu au fost în stare să respecte intervalul de livrare ales de mine.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu eMag este de vina, ei expediaza comenzile in maxim 24 ore lucratoare.
Problema este ca, firmele care livreaza lucreaza incet.

Daca ai comandat electrocasnice voluminoase, atunci exista o singura firma de "curierat" care le livreaza, dar lucreaza foarte incet (lipsa personal, masini etc., probabil fiindca au tarife mici, egale cu cele de livrare a marfurilor marunte, de 1-2kg).
Nu trebuie sa te miri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu beneficiezi de nimic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ne este in politica eMAG, asa ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu în locul tău nu as mai accepta coletul. Auzi, 14 zile. Nesimțire din partea eMAG. În fine, dacă ai solicitat livrare prin posta romana, atunci știu despre ce vorbești pentru ca acum câteva luni am comandat de la eMAG cu ridicare de la posta, într-o zi a fost coletul la posta apoi nu am primit SMS sa merg sa ridic. Am verificat după AWB și arata ca este la posta, dar la posta a ramas. Comanda s-a anulat automat pentru ca s-a trimit înapoi la București. Dar asa chef de munca au și angajații Poștei... Se mai plâng pentru ca sunt ultimii în distributie și mai fac greve.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează