|

Salut TPU!

Am un PC putin mai vechi si as vrea sa il schimb.

Ajutati-ma sa-mi cumpar unul pe bucati pentru ca cele din magazin nu sunt asa de bune.

Pretul poate varia intre 2.000 lei si 3.500 lei.

Multumesc anticipat si dau funda!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In lipsa de detalii despre configuratia existenta>

https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3156922/

Placa de baza mai buna decat acel MSI, (MSI au probleme inca de acum 5-6 ani cu produsele din gama inferioara si de mijloc,
iar pe placile video pun acele scuturi ieftine de plastic, care in urma incalzirii produc doar zgomote, nu se compara cu placile video cu scuturi de metal)
Carcasa poate nu la fel de "curata" la exterior, dar foarte bine construita la interior (tabla groasa si structura adecvata pentru WM)
Sursa cu care nu risti nimic. (oare de prosti recomandau pe MyGarage aproape la toate Wishlisturile de la Sirtec in sus? )

SSD-ul e optional, pentru ca nu te ajuta constant in timpul rularii jocurilor, doar la incarcarea lor. (castigi vreo 3, uneori 5. secunde in plus)

Ce te-ar ajuta cu adevarat in jocuri, ar fi o placa video mai trainica, si mai performanta (cu 2 ventilatoare), asa ca as pastra diferenta pentru asa ceva.

https://:///......5-128-bit/

| explică (pentru NLS):

Mulțumeac de ajutor! Le-am comandat, cu a doua placa video!
Mulțumesc încă o dată!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai un PC PUTIN mai vechi de ce nu incerci sa-l upgardezi pe ala, care ar face de 100 de ori treaba mai buna si mai rapida, decat unul nou, unde te costa atat de mult, facut din bucati, unde habar nu ai de compatibilitatea intre piese si programe si unde nu esti sigur ca iese ceva bun si performant.
Greseala enorma fac toti cei care in loc sa upgradeze ceea ce au, aleg sa cumpere cevanou, dar foarte slab, aici fiind lipsa de logica, si de bani in final.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

E un PC cam vechi începând cu placa de baza care e foarte veche si are sloturi de DDR2 (rami) si terminand cu sursa in care nu poti avea incredere sa-ti cumperi componente mai scumpe

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intrebarea de baza> Il vrei pentru jocuri?
Intrebarea a doua> ce placa video ai acum?
de fapt poti insira toate componentele, ca poate se mai poate salva ceva din acesta (carcasa, unitate optica, poate o sursa sau un cooler).
Sa inteleg ca doar de unitate ai nevoie, periferice si monitor exista.
Ce monitor ai? (rezolutie si marimea diagonalei in inch)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Olx

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3156902/

Te poti juca lejer titluri precum CS:GO, GTA V, LOL, DOTA 2 pe High/Ultra settings sau chiar si jocuri mai noi si mai solicitante daca mai scazi din grafica undeva la Medium. Acum nu ne-ai spus ce vrei sa faci cu pc-ul, dar e bunicel si pentru streaming, editari video. Cam atat se poate in acest buget, dat fiind ca placile video s-au scumpit mult din cauza minerilor de criptomonede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează