|

Salut TPU. Daca vreau sa duc in service un produs de la eMAG, trebuie pus in cutia originala? Si ce acte mai trebuie sa sa il duc in service? Il pot ambala intr-o cutie normala?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Legea spune asa: "nu este obligatoriu sa pastrezi ambalajul original." Legea 249/2015 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 809 din 30 octombrie 2015.
Expresia reala este: „Se interzice condiționarea, sub orice formă, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumpărat de păstrare a ambalajului".
Deci il ambalezi in orice cutie si daca este mai rezistent il pui intr-o punga. Puiin punga urmatoarele:
-certificat garantie in original;
-factura in copie (Nu originalul!);
-o hartie pe care scrii adresa, numar de contact si defectiunea.
Trimiterea se face dupa ce ai luat legatura cu magazinul si ai completat fisa de service. Ei te vor anunta prin e-mail numarul aprobarii de service si ca vine curierul sa-ti ridice obiectul. La curier ii spui unde trebuie sa trimiti obiectul (adresa) si ca plata este la destinatar deoarece ai dreptul la transport gratuit pe timpul garantiei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am dus 2 epilatoare la epilat, unul mi-a fost inlocuit la celalalt schimbat capul de epilare.
Eu le-am dus in pungi mici de plastic laughing ei oricum le ambaleaza in niste pungi de hartie si le trimit in service, nu cer cutie, factura, garantie, doar dai numele si nr de telefon la Depanero.
In schimb la epilatorul de mi-au dat altul nou daca vream banii inapoi pe el pentru ca au depasit cele 14 zile cand trebuiau sa repare trebuia sa am toate accesoriile.
Eu vorbesc de Depanero de este in Emag Crangasi.
Nu stiu cum e daca iti vine curier acasa sa preia dar si aia de curierat au pungile lor cu eticheta aia de ai un numar deci nu cred ca e problema ca dai produsele intr-o punga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie dus în cutia originală, însoțit de factura de cumpărare și garanția.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ElSueno):

Pai eu nu cred ca vrea sa trimita inapoi la eMAG eu asa inteleg de e asa nu cred ca are nevoie de cutie originala si factura, doar de trimite la eMAG are nevoie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cfrtobias):

Eu când mi-am trimis telefonul a trebuit și cutia originală. Asta s-a întâmplat la Media Galaxy ce-i drept, deci poate la eMag e diferit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie dus exact in cutia in care ai primit, cu toate documentele si accesorile primite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează