| jacobtim44 a întrebat:

Un magazin bun de unde îmi pot lua haine pentru paste? Dau funda pentru cine ma ajuta

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu stiu nici un magazin, mai ales ca nu am idee in ce oras esti si ce magazine ai tu pe acolo, dar am deviat un pic de la subiect, cu o alta intrebare:
De unde a venit oare ideea sau traditia, ca trebuie sa-ti cumperi haine noi, de Paste?
Sunt de aproape 30 de ani in occident si nu am intalnit acest lucru la nici o alta rasa a pamantului, doar la noi, romanii.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Jassmina):

Poftim
Tradiția hainelor noi datează de mai bine de o mie de ani și, iată, mulți dintre români o respectă și astăzi. În creştinismul timpuriu, cei care se botezau în timpul slujbei de Paşte erau îmbrăcaţi în alb. Ei purtau aceste veşminte întreaga săptămână, ca pe un simbol al noii lor vieţi. Cei deja botezaţi nu purtau haine albe, ci numai noi, pentru a arăta că împărtăşesc noua viaţă a lui Hristos. În acest fel, obiceiul de a purta haine noi a devenit o tradiţie de Paşte.
sursa
https://www.libertatea.ro/......ie-1136422
Fiecare tara isi are propile traditii si obiceiuri
Romanii au adoptat de exemlu ziua indragostilor pe 14 februarie.DAR tare as vrea sa il vad pe ambasadorul Americii purtand martisoare
Sau jucand capra ( obicei de anul nou)

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca bugetul iti permite poti incerca la Mall
daca nu am vazut haine dragute la Petco.

| Benny09 a răspuns:

Haine pentru Paște. Adică cu ouă și iepurași?

| Mopmop a răspuns:

Bata-te sa te bata norocul:la o prima citire rapida a intrebarii tale m-am mirat la ce iti trebuie sa cumperi haine pentru paste! Ce, pana cum mancai pastele dezbracat? Fara sa vrei ai produs pentru mine putin umor de situatiehappy
Paste Fericit iti doresc!