| Bomboana34 a întrebat:

Am dat comanda de un pc pe PC Garage. Am pus adresa etc si ma intreba modalitatea platii. Am pus din greseala online (card) inloc sa pun ramburs la livrare. Si am dat finalizare comanda si apoi m-a dat pe un site sa platesc online cu cardul (cred). Am iesit de pe pagina aia si dupa am dat inapoi la comanda si am editat si am pus ramburs livrare si am trimis comanda. Acum cand ma uit in istoric comenzi vad 2 comenzi. Cea cu ramburs livrare pregatita iar cealalta spune ca "Se asteapta procesarea platii online " si nu o pot anula deaorece nu am dat banii inca, daca dadeam banii si comanda era "pregatita" puteam sa dau click pe numarul comenzii sa solicit un operator sa o anuleze. Ma puteti ajuta? dau FUNDA. Nu am stiut in ce categorie sa pun asta

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Sfatul nostru este sa-i contactezi direct pe cei de la PC Garage - https://www.pcgarage.ro/info/contacteaza-ne/contact/

Ora De Net
5 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Poti oricand sa soliciti un operator sa o anuleze
ei au mai multe optiuni decat tine in magazinul lor on-line
iar pana nu platesti oricum nu primesti nimic, asa ca (mai ales ca poti sa stai si 30mins dupa un operator, in mod normal, de sarbatori e si mai si), poti sa faci alta comanda, pe aceleasi produse, cu plata la livrare, si la mentiuni sa scrii ca nu ai putut vorbi cu un operator si sa iti taie comanda cealalta care are plata cu, cardul, adica practic sa te speli pe maini, ca nu mai au ce sa zica!

insa ma bucur ca ai rezolvat singur... bravowinking

| iAMVi a răspuns:

Dă-ți o fundă atunci laughing
Am mai văzut întrebări de genul, ce fac, ce fac, ba că nu au pus tot ce voiau, ba că nu au pus adresa. Totul este să suni repede la ei, vorbești cu un operator și ăla îți modifică ce vrei, dacă suni cat mai repede.

| Bomboana34 explică:

Huh, am rezolvat. cumva. multumesc celor care au vrut sa ma ajute =)

| darrio2007 a răspuns (pentru Bomboana34):

Nu vad pe nimeni. Daca habar nu aveti sa faceti comenzi online mai bine cumparati leustean de la piata. Nu esti singura care se vaita de asta. Mai multa atentie.