| OnlyDga a întrebat:

Am o mare problema. Prietena mea mi-a spus ca cineva i-a spart contul. A intrat pe Facebook. Si acum nu mai poate intra. Nici pe mail, cica ii zice ca e inexistent, nici macar nr de telefon nu se mai asociaza. Nu are nici o idee cine i-a intrat, desi are cateva banuieli. Cum credeti ca e de procedat?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce a postat. Poate i s-a blocat contul.

| Anonim a răspuns (pentru darrio2007):

Daca era blocat contul atunci nu aparea cu email sau numar telefon inexistent. Atunci cand Facebook iti blocheaza contul, te notifica dupa logare ce postare incalca regulamentul si, dupa caz, te notifica daca iti blocheaza contul si pentru ce perioada.
De asemenea si daca iti solicita sa iti confirmi identitatea poti trece de pagina pentru logare pana la sectiunea "incarca ID". Iar daca Facebook iti sterge contul tu ai in continuare dreptul la pagina log-in. Numai ca, dupa logare in cont, te informeza Facebook cum contul a fost sters din motivul X.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dar tu îi poți vedea contul, atunci când te loghezi pe Facebook?
Dacă contul ei există, înseamnă că unul dintre prieteni i-a aflat parola (din vina ei).
Dacă acesta e inexistent, înseamnă că a fost dezactivat de Facebook, în urma unor raportări. Ar trebui să își verifice periodic emailurile/mesajele pe telefon. S-ar putea să i se solicite copie după acte, pentru verificarea identității.

| Bondarel99 a răspuns:

Cred ca mai degraba e "cineva i-a aflat parola" decat "cineva i-a spart contul". Cine asa de destept sa sparga un cont de Facebook e ocupat sa lucreze pe la Microsoft nu sa vada ce conversatii are nu stiu ce persoana.
Daca acel cont e acum al altcuiva poate sa intre in vorba cu el de pe un alt cont si sa il intrebe, altfel nu cred ca are cum...

| SkyPilot a răspuns:

Te-ai gandit ca s-ar putea sa fie acolo ceva ce tu trebuie sa nu vezi?

| cfrtobias a răspuns:

Poate are virusi primit

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu e nimic de facut. Decat sa raporteze profilul ( ex. de pe profilul tau ) si eventual Facebook sa inchida contul. Pe viitor sa isi securizeze mai bine contul. Daca persoana a schimbat email-ul nu prea mai ai ce face.

| gothicbat a răspuns:

Nu ai cum să spargi un cont de Facebook, cel puțin nu așa de ușor laughing
Nu cred că i-a* spart nimeni contul, ci mai degrabă o fi uitat ea parola...

| OnlyDga explică:

Ma refer si la cel de la messenger. Nici pe messenger nu mai poate intra. Dau raport si la messenger?