| xa7na7x a întrebat:

Am problema cu conturile, nu stiu ce se intampla. Nu-mi foloseste nimeni calculatorul, telefonul. Am facut niste conturi cu destul de multi ani in urma, conturi care nu am spus la nimeni despre ele, nu am socializat cu nimeni de pe acele conturi... Nu am intrat o perioada cam lunga, si m-am trezit cu posturile date peste cap, schimbari facute. Nu stiu cine face asa ceva, cum se intampla asa ceva. Problema este ca le-am facut pentru niste proiecte personale, private. imi mergea foarte bine, mi s-a distrus totul. Nu faceam nimic ilegal, ci incercam sa imi fac o cariera inceptand in spatiul virtual, evitand problemele care le aveam..Nu am luat fisiere, nu sunt virusi. nu stiu ce ar putea fi si nu stiu cum sa opresc sa nu se mai bage in viitor.
Va rog sa ma scuzati ca suna confuz, sunt un pic nervoasa. Am mai avut astfel de probleme in viata reala. Nu stiu ce as putea face in aceasta situatie

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil la aceste conturi are acces altcineva. Te sfatuim sa iti schimbi parolele tinand cont de sfaturile (http://oradenet.salvaticopiii.ro/......ni-contul) si sa iti securizezi conturile (adresa de email, conturile pe retele sociale) setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon. Astfel, le vei putea recupera in cazul in care acestea au fost compromise.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| SashaMalmed a răspuns:

Cel mai probabil conturile tale au fost preluate de niste hackeri, acestia iti gasesc contul, iti viziteaza profil si il sparg daca vad acolo ceva ce le convine

| xa7na7x explică:

Continuare: Foloseam parole diferite. Nu pot lua legatura cu siteurile respective, am incercat sa contactez unele dar nu imi raspunde nimeni la mail.
Mi s-a intamplat cu destul de multi ani in urma sa umble pe telefonul meu in timp ce aveam telefonul in mana... Am incercat sa vorbesc cu familia mea atunci, insa felu in care au reactionat acestia m-au infuriat si am ajuns sa-i acuz ca ei ar stie ce se intampla...
Nu cred ca este doar un hacker care le-a luat din intamplare. Sunt sigura ca sunt implicate persoanele care mi-au facut astfel de probleme si prin liceu.
Trec anii si eu las in trecut, ei insa nu inceteaza!
Am incercat multi ani sa vorbesc cu mai multa lume ca sa rezolv problema asta, insa am ajuns sa ii acuz pe toti ca ar fi implicati din cauza felului in care reactioneaza cand le povestesc.