|

Buna! cum pot sparge un cont de Facebook? funda

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Ioana,

Spargerea unui cont de Facebook este o faptă ilegală. Articolul 302 al Codului Penal (https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-302) spune că: (2) Interceptarea, fără drept, a unei convorbiri sau a unei comunicări efectuate prin telefon sau prin orice mijloc electronic de comunicaţii se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Sfatul nostru este să nu încerci să spargi contul cuiva - dacă acea persoană te-a supărat sau deranjat într-un fel poți să ne spui și vom încerca să te sfătuim astfel încât să găsești o cale legală de a rezolva situația.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Simplu. Nu trebuie decât să fii mai bună decât cei 2.000 de experți în securitate informatică angajați de Facebook.

Voi chiar nu realizați că dacă Facebook-ul ar fi atât de ușor de spart pe cât vă imaginați voi, nu ar mai putea fi o companie de 500 de miliarde de dolari cât valorează în prezent?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci, faci asa:

1) intri pe Facebook;
2) te duci si vizitezi contul pe care vrei sa-l spargi - e foarte important sa fie afisat pe ecran contul respectiv;
3) cu un ciocan cat mai mare lovesti puternic ecranul de mai multe ori (cam 15-20 ori, pentru siguranta). Cu cat ciocanul e mai mare cu atat vei sparge contul mai bine;
4) te bucuri ca ai spart contul de Facebook si le impartasesti metoda tuturor prietenilor tai amatori de spart conturi de Facebook.

Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Cu shadowave.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează