| girl2009 a întrebat:

Efectiv m-am uitat la videoclipurile lui Antonio Pican, dar alea cu Siri si Google Translate. Efectiv chestiile astea sunt bântuite? Care este povestea lor?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Videoclipurile de pe internet care generează emoții puternice negative cum ar fi de frică, furie, teamă, ne sperie și sunt create într-un mod foarte misterios și senzaționalist sunt de cele mai multe ori regizate.

Este foarte important să încercăm să diferențiem între conținutul real și cel senzaționalist. Cel din urmă, care reprezintă o ficțiune, este creat în așa fel încât să strângă cât mai multe vizualizări.

Într-adevăr, pot porni de la anumite coincidențe sau de la detalii reale, dar acestora li se adaugă diferite efecte (de muzică, de lumină), reacții exagerate sau sunt prezentate într-un mod prelucrat tocmai ca să creeze acele emoții puternice în privitor și să-l facă să urmărească videoclipul până la capăt.

Te încurajăm ca de fiecare dată când vezi un videoclip care te face să simți emoții puternice negative și este bazat excesiv pe mister sau senzaționalism să pui la îndoială orice informație prezentată în acest fel. Amintește-ți să sunt de tip ficțiune și sunt create pentru a face cât mai multe vizualizări.

Ora De Net
4 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Daca, chiar ai 11 ani si nu ai nici o limitare la internet, incearca sa vorbesti cu parintii cand ceva de pe internet te sperie, ORICE ar fi acel ceva!

| florin926481f a răspuns:

Nu e vorba de nimic bantuit, scopul clipurilor este sa faca multe vizualizari si sa prinda, sigur e regizat si nu trebuie sa te sperii.Alte lucruri/locuri sunt bantuite nu google translatehappy

| floreadan a răspuns:

Nu e nimic bantuit, clipurile respective sunt facute ca sa atraga views si sa-ti creeze emotii. Mai bine nu te mai uiti deloc la ele daca iti provoaca o stare neplacuta.