|

Buna TPU! De 2 luni de zile tot schimb pe parole la contul de Yahoo.mail, mi-am pus autentificare pe telefon + cod de siguranta pe numarul de telefon, am schimbat windows-ul de 2 ori sa fiu sigur ca nu am keylogger, am aruncat HDD si mi-am luat SSD sa fiu mai sigur. Mi-am asociat 2 conturi de email intre ele si ma anunta pe contul secundar ca se tot conecteaza careva pe contul principal pe care am toate chestiile (Steam/gmail/Youtube/jocuri etc.) Am pus parole de la 12 lietere+ si defirecare data dupa ce o schimb si trece 2/3 saptamanii iar primesc notificare pe telefon ca cineva din: Statele unite, Rusia, Mexic, Bucuresti, Canada etc. incearca sa se conecteze pe contul meu si ma intreaba daca eu sunt si sa aleg Da sau Nu, clar dau Nu. Dar cum pot face un tiket la yahoo sa tina contul in vedere cu orice se intampla sau ce sa mai fac ca de 2 luni de zile am schimbat 20 parole. Primesc si ip-urile lor dar sigurat sunt ip-uri dinamice si nu rezolv nimic si daca dau la politie.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intri de pe vreun program care nu e valabil in Romania?
Trimite la yahoo, un email cu o copie de buletin si spune-le ca tu esti si iti tot apare ca cineva se logheaza pe contul tau.
Desi nu cred ca cineva iti intra tie pe email.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Doar de pe Calculatorul de acasa intru si de pe Telefon, nu ma pune-n situatie sa fac poze sa-ti arat ca chiar imi intra cineva pe cont, nu gasesc nici un yahoo support sau chat cu yahoo staff ca sa vorbesc cu ei. N-au nevoie de copie de buletin ca sa vada ca eu sunt, contul nu e facut pe numele real.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează