|

Buna tuturor, am și eu o întrebare.

Mi se închid conturile de Facebook, de ce? Chiar nu știu, nu am înjurat pe nimeni etc doar că m-am mai scăpat uneori să zic o prostie.

Help me.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!

Ai incalcat termenii si conditiile Facebook (https://www.facebook.com/terms.php) creand mai multe conturi sub identitati false si de aceea acestea sunt sterse. Printre motivele pentru care Facebook sterge conturi se pot numara: faptul ca nu ai folosit numele tau real, faptul ca ai mintit cu privire la varsta ta, ai postat sau sharuit continut daunator.

Daca ai citit cu atentie termenii Facebook si consideri ca nu i-ai incalact, poti sa depui o contestatie aici https://www.facebook.com/help/103873106370583

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ti se inchid pentru ca tu, ca si multi altii, ati facut conturi de Facebook cu sutele pentru spam sau a urmari gagicile.Este si normal a fost facut si anunt oficial ca se vor controla profilele false si vor fi inchise.Nu este normal sa ai doar un cont de Facebook?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Administratia FaceBook face curatenie pe Face book. Recent a inchis peste 3 milioane de conturi detecatandu-le false.
Oricum, tu nu ai avea dreptul sa ai cont pe FB inca, pentru ca limita de varsta pentru un cont legal este de PESTE 13 ani, ori tu ai doar 12 ani.
Evident ca, nu se accepta mai multe conturi, pentru ca esti detectata cu aceeasi adresa de IP.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa cum ti-a zis JustAFriend, problema e cu conturile (plural). Ai voie doar un cont si doar daca ai varsta corespunzatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce fel de prostie și de ce crezi că o să îți fie închis contul? Dacă ne explici cum trebuie, noi te ajutăm.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează