|

Buna ziua,

Cine ma poate ajuta in legătura cu un magazin online, mai exact pagina de "Termeni și Condiții" și pagina "Politica de Confidențialitate"?

Mulțumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In acest caz, apeleaza la 1-2 avocati buni pentru a formula corect aceste texte!
Avand caracter juridic (contract), in caz de neintelegere sau pretentii din partea cumparatorului sau a ta, acest text va fi legea de baza, la care se vor referi cei care depun plangere si pretentii la eventuale despagubiri.
Si, crede-ma, orice greseala de formulare te poate costa foarte mult in instanta, mai ales daca procesul se desfasoara intr-o alta tara...
Deci, atentie marita!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cele doua pagini descriu regulile cu privire la folosirea site-ului, cu privire la drepturile si obligatiile vanzatorului si a cumparatorului.
TREBUIE CITITE cu ATENTIE, sa nu te trezesti fara marfa sau fara bani, sau sa fii nevoit sa mai platesti taxe suplimentare "necunoscute". Totodata, acolo sunt cuprinse si obligatiile vanzatorului de a pastra si a transmite sau nu datele tale personale, pe care le dai cu ocazia comenzii.

De exemplu, daca comanzi ceva si platesti, ai obligatia sa le dai adresa ta reala, pe care o ai in acte (buletin, pasaport etc), in caz contrar ei nu suntatori daca nu primesti marfa comandata...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Deci, mi-am făcut un magazin online cu haine, am nevoie de cele doua pagini. M-am uitat pe alte site-Uri, dar nu sunt ce îmi trebuie mie... m-ar interesa sa le fac de la zero, nu sa le dau copy-paste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează