| KoJo07 a întrebat:

Cand intri pe un site, ce informatii despre tine ii apare administratorului site-ul? Ii apare ip-ul, locatia sau alte lucruri?

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Depinde foarte mult de la site la site. Poți afla însă ce informații colectează situl dacă citești cu atenție politicile lor - spre exemplu la TPU:

https://www.tpu.ro/......-site-uri/

https://www.tpu.ro/protectie-date-personale

Ora De Net
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti stie ip si diverse date despre browser si sistemul pe operare

| Annastassia a răspuns:

Ii dai informatiile corecte despre tine.
Evident ca ii apare IP-ul tau. Oricum adresa ta o poate obtine foarte usor, dupa adresa unica de IP, care este alocata propietarului care are acel cont de IP (tatal tau sau firma unde lucrezi), ei avand acces la toate datele de inregistrare ale acelui IP (nume, prenume, adresa, telefon samd.)

| Annastassia a răspuns:

Blocarea unui cont, sau detectarea de conturi multiple, se poate face tot datorita acestui IP unic, alocat unei singure persoane sau companii, cu o adresa unica.

| anonymus4106 a răspuns:

IP-ul este un identificator la nivel de retea al calculatorului, nu la nivel de companie. În cazul rețelei de internet, IP-ul este de obicei stabilit de către providerul de internet (ex. Digi). Legătura dintre IP și datele personale (nume, prenume etc.) e știută de acel provider, dar nu și de site-ul cu care interacționezi. Acesta îți știe doar IP-ul, nu și numele. De asemenea, nu e obligatoriu să ai același IP mereu într-o anumită rețea. Evident, că pe langă IP, serverul primește și alte date oferite de calculatorul tău, printre care și locație, versiune browser, so, dimensiune fereastră, limbă etc.

| ThePitPew a răspuns:

Depinde extraordinar de mult de scriptul site-ului. Ti sepoate afla aproximativ locatia insa nu cea exacta. Precizez si de faptul ca afla si informatii despre ce browser folosesti etc.