| Docmiau a întrebat:

Când schimbi numărul de telefon dar nu şi telefonul, noul număr de Whatsapp va fi vizibil doar grupurilor sau şi tuturor celorlalți cu care s-au purtat conversații folosind vechiul număr?

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Da, ai dreptate, dar el nu vrea asta, dimpotiva. Atunci, daca merge cu numarul nou, tot ce a apartinut de nr. vechi nu se vede pe aplicatiile nr. nou.

6 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Cu noul numar incepi totul de la inceput. Nimic din ce ai avut cu vechiul numar nu se mai aplica. Sunt doar unele informatii salvate pe telefon sau cartela- cele care se pot salva -, ca de exemplu numerele de telefon din agenda.

| Anonim a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Dacă înainte de a se schimba numărul se intră in setări la whatsapp și se modifică numărul, atunci tot ce a ținut de vechiul număr va fi valabil pentru noul număr. Nu e necesar să facă alt cont pentru numărul nou

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, si o sa apara "x" changed to "y" in grup.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Numărul va fi văzut în continuare de toată lumea. Schimbarea telefonului nu influențează în niciun fel asta. Singurul inconvenient la schimbarea telefonului ar fi că, în cazul în care conversațiile nu au fost setate să se salveze (chestia aia ce tot apare câteodată să selectăm frecvența a ceva), conversațile se vor pierde, iar whatsapp nu poate fi folosit decât pe un singur telefon odată, nu pe 2 simultan. Cel mai bine, înainte să schimbați telefonul, în whatsapp dați pe cele 3 puncte din dreapta sus, apoi dați pe setări>conversații>backup și conversații și acolo unde e câmpul ăla în care va trebui setată perioada la care să se salveze conversațiile, puteți alege zilnic, iar mai jos, la contul unde se vor salva, să verificați să fie contul dumneavoastră google (acela cu gmail). Și atunci puteți schimba telefonul liniștit, toate conversațiile vor fi la locul lor.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Aa, acum am văzut că-i vorba de schimbatul numărului, nu al telefonului laughing

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci în cazul ăsta, înainte să se schimbe numărul trebuie făcut asta.

https://askit.ro/......e-telefon/