| SERIALS a întrebat:

Cat de periculos este sa descarci filme si seriale aflandu-te in Europa? Am auzit ca in Germania se pun amenzi usturatoare, dar ma intereseaza mai mult in Italia.
Este cineva care a primit amenda in vreo tara europeana? Sau cunoasteti pe cineva? Cum reusesc sa afle ca tu ai descarcat un anumit film sau serial?
In Romania, Rusia, Moldova poti descarca cat doresti si nimeni nu iti face nimic.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Din ce stii eu doar prin Germania sunt astfelnde amenzi. Si sunt serioase mii de euro

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai in general... nu prea poti sa descarci din alte tari, pentru ca internetul respectiv prezinta anumite resteictii. Dar desigur ca se pot trece de acestea.

| T0T a răspuns:

În Germania internetul e mult mai restrictiv. Însă dacă folosești VPN ești ok. Sau dacă știi de unde să îți iei astea.
Desigur, suntem pe TPU. Nu încurajăm aici pirateria. Însă teama ta e inutilă dacă știi cum să umbli oarecum pe internet. Dacă nu, mai mult ar trebui să îți fie frică de viruși.

| dannyel86 a răspuns:

Ar fi bine sa folosesti un blocant de reclame. Dar cei care pun la dispozitie filmele au metode prin care ti-l detecteaza si te obliga sa suporti avalansa de reclame (ei din asta supravietuiesc).
Exista state din Europa mai putin tolerante cu pirateria online. Germania si Italia sunt printre ele, de aceea e bine sa folosesti sursele legale de vizionare filme (cum e Netflix).

| zilog a răspuns:

Taci și înghite!

| Dandinelle a răspuns:

Cunosc deștepți care au primit amenda grosolană că au descărcat, in Germania. Le-a venit facturica de 1000 de euro acasica și dupa aia s-a apelat și la firma de recuperare bani și le-a stricat cum ar fi "nota" pentru făcut pe viitor rate la bancă sau închiriat un apartament. S-au luat după abonamentul la internet și au dat amenda pe apartament. De obicei pățesc cei care primesc oameni în vizită și nu le explica că e ilegal sa downloadezi, sa tii la seed filme.

| Feitan a răspuns (pentru Dandinelle):

Nu cred ca e adevarat, cel amendat probabil a fost cel care a facut site-ul de piraterie nu cel care a descarcat.

| InOrOut a răspuns:

Legea ACTA inca nu e in vigoare, eu ma tot pregatesc sa descarc multe filme sa pun pe hdd extern ca nu se stie. Dar daca intrii de pe wifi vecinului si descarci esti safe laughing nu si el =) poti descarca de pe langa o cafenea care are free wifi si esti safe. Cine saracie trianguleaza semnal de wifi in Romania?!

| Feitan a răspuns:

Da frate ca ei asta stau sa faca, te urmaresc pe tine ce film descarci. Nu de amenzi sa iti fie tie frica cat de virusi pe care poti sa ii iei.

| SERIALS explică (pentru Feitan):

Pai sunt nevoit sa ma uit online la o calitate mai inferioara cu o multime de publicitate sau care te duc pe alte site-uri de la un simplu click dar ma intorc inapoi, deja simt ca am niste virusi in calculator, dar nu stiu ce sa fac. E mai bine sa intru de pe pagina incognito pe site-uri de filme si seriale online? Asa nu iau virusi?

| Feitan a răspuns (pentru SERIALS):

Icognito nu te protejeaza de virusi, mai bine descarci filme de pe site-uri pe care le cunosti sau iti iei abonament Netflix ca toata lumea si nu mai ai problema, mai ales daca te uiti constant la filme/seriale.

| RAY a răspuns (pentru Feitan):

Hbo go si Netflix