| ChiftelutaCrocanta2 a întrebat:

Ce este dark webul? Din câte știu,deep webul nu e un site, ci internetul ascuns.Dar dark webul? Sau Mariana Web?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

DeepWeb se referă la absolut toate site-urile care nu sunt indexate în motoarele de căutare și nu pot fi accesate prin intermediul browserelor clasice. O mare parte din acestea conțin informații sigure, dar care pot fi accesate numai când plătești un abonament, completezi un formular specific sau ești autorizat să faci asta.

În schimb, DarkWeb reprezintă o parte din DeepWeb unde este conținut preponderent ilegal, poți foarte ușor să ajungi la materiale dăunătoare sau să iei viruși. Îți recomand să eviți să folosești browsere care pot accesa astfel de conținut.

Mariana Web și teoriile despre această parte a internetului nu sunt confirmate. Astfel, toate informațiile care se referă la Mariana Web sunt bazate pe idei inventate care prin natura lor devin interesante și atractive pentru multe persoane.

Ora De Net
10 răspunsuri:
| Osneros a răspuns:

Sunt multe site-uri interesante, dar nu recomand sa intri daca nu stii ce faci.

| Focutza a răspuns:

Daca vrei sa ajungi pe acolo, iti instalezi browserul TOR, si cauti site-uri deep web, unde vei gasi niste linkuri dubioase, ala este `deep web-ul`. bafta

| Salontanul a răspuns:

Este tot acelasi lucru. De fapt Dark Web este parte din Deep Web. Deep Web s-ar traduce prin internetul profund.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Este un concept, de fapt asta exista de la sine, iar ceea ce vezi tu ca rezultate de la google, este ce vor aceste motoare de cautare sa iti arate tie, este ceva filtrat.
Si nu, nu sunt safe. Motoarele de cautare au grija sa iti arate siteuri legale si care teoretic, nu ar trebui sa aiba prea multi virusi, sau mai bine zis, virusi care ti-ar pune identitatea in pericol.

Sunt 100% convins ca ai cautat pe Youtube sau pe google informatii despre dark web, dar totusi ai pus aceasta intrebare si aici happy. Nu putem sa iti spunem ceva sigur, dar daca chiar vrei, descarca TOR, I2P sau Waterfox, cauta ceva legat de droguri pe Google Chrome si apoi pe unul din acele browsere mentionate, si o sa vezi singur diferenta. Apoi, daca totul este bine, o sa mearga de la sine restulwinking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

In deep web si aduna multi ciudati sau escroci. Pe deep web ruleaza si filmari snuff, nebunii comandata de tipi obsedati dar cu bani multi. Cand ai bani prea multi dai pe deep web si comanzi cine stie ce droguri, crime la comanda etc. Mai bine stai departe de astfel de medii. Stai pe site-uri sigure. Curiozitatea a ucis pisica dupa cum se spune, curiozitatea nu face bine in multe cazuri. Daca esti om crestin si ai o frica cat de cat de cel de sus mai bani stai departe de nebuniile de pe internet. Cel rau ne face sa fim curiosi, sa vedem cat de multe lucruri, multe ne raman in minte toata viata si ne traumatizeaza.
Nu cautati sa intrati pe site-uri din deep web. In cel mai bun caz veti primi niste virusi pe calculator. In cel mai rau dati peste psihopati cu cine stie ce clipuri pe care nu le veti mai uita.

| xFlo699 a răspuns:

Eu unul nu îți recomand să intri, DDR dacă insiști cauta pe tor hidden wiki și o sa intri direct în pagina principala

| xFlo699 a răspuns (pentru xFlo699):

Pe tor, nu DDR, auto corector.

| floreadan a răspuns:

Da exista, dar sfatul meu este sa nu intri pentru ca ai mai multe de pierdut decat de castigat.

| Donsavas a răspuns:

Sunt părți mai greu de accesat ale internetului si pot deține anumite surse sau materiale digitale ilegale cum sunt pornografia infantilă sau filme por.no cu animale, violuri etc si multe altele.