|

De fiecare data cand deschid calculatorul mi se deschide o pagina de internet cu time-to-read.ru cum scap de ea?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Florentina,

Te sfatuim sa blochezi mesajele pop-up din setarile browserului tau, sa instalezi o extensie Adblocker si sa elimini orice extensie pe care nu iti amintesti sa o fi instalat. Daca aceste masuri nu functioneaza, atunci exista posibilitatea sa ai un virus pe computer. Instaleaza un program antivirus si scaneaza computerul. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util.

In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Un prieten a facut o farsa si a descarcat pagina si a pus-o in folderul startup adica in folderul cu programe/fisiere care pornesc atunci cand dai login

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai mult ca sigur ca ti-ai luat un virus rusesc dupa terminatia paginii.ru.Incearca sa inchizi pagina si da o scanare cu antivirusul sau cu Malwarebytes Antimalware.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează