|

Nu stiu ce se intampla, dar am o problema cu blogul si aici ma refer al "Blogger" ( blogul de la google ).Tot imi apar intrari/accesari de la o adresa bit.ly. Stiu ce este bit.ly si ca iti poti scurta URL-ul. Dar curiozitatea ma face sa accesez. Dar acolo sunt numai reclame. Sa introduc numarul de telefon ca sa am nu stiu ce acces, cand intru de pe tableta apare ca sa instalez aplicatii "ca am virusi". De unde pana unde acele link-uri cu prostii? Cine imi acceseaza mie blogul cu adresa bit.ly? Nu inteleg. Pe viitor le ignor. Dar stie cineva ce se intampla? Eu nu i-am gasit raspuns.

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil linkul blogului tau a fost scurtat cu bit.ly si mai apoi postat undeva pe Internet. De aceea, de fiecare data cand blogul tau e accesat de pe acel link scurt traficul este trecut prin adresa de bit.ly si in Google Analytics se inregistreaza acest lucru.

In privinta acelor linkuri, noi te sfatuim sa nu le accesezi pentru ca par sa contina malware.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu cred ca, cineva care citeste blogul tau, i-a placut un articol de la tine si a postat probabil un articol la el pe blog in care a vorbit despre articolul tau sau ceva gen si dupa aceea a pus un link scurt catre tine gen catre articolul original sau sursa... si vizitatori lui ajung la tine accesand acel link si asa ai tu vizite de la bit.ly happy... nu ar trebui sa ai treaba cu acele relclame ci doar sa dai skipe happy

nu stiu daca am avut cea mai buna exprimare dar sper sa intelegi.


Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează