| Busy97 a întrebat:

Cum vi se pare 20 GB net mobil pe laptop? Ajunge pentru a asculta muzica și a vedea câteva filme? Mersi! Dau funda

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa discuti aceste aspecte direct cu furnizorul tau de Internet. In functie de comportamentul tau pe Internet, de frecventa cu care vezi filme sau asculti muzica acesta te poate indruma catre alegerea potrivita.

Ora De Net
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Prntru muzica, intenet da va fi ok, dar nu prea multe filme ca consuma sau vezi filme onlie pe o rezolutie mica la fel si pe Youtube rezolutie cat mai mica sa nu consumi, mie imi ajunge 10 gb pe luna pe mobil, deci e destul

| blackPug97 a răspuns:

Partial da, partial nu.
Depinde cat de multe filme vrei sa vezi, si la ce rezolutie vrei sa te uiti.Rezolutia trebuie sa fie mica daca vrei sa vezi mai multe.
Ca sa iti faci o idee...
Un videoclip cu o rezolutie de 720p, ce tine aproximativ 12 minute mananca in jur de 200 de MB (deci la un film de o ora, iti cam mananca 1GB)
Dar daca ai bani, si iti permiti, este acum la Orange oferta de net prin cablu...cel mai ieftin la ei ii 9 euro pe luna parca, si ai net nelimitat...sau ai putea sa incerci la digi, si ei au preturi foarte mici, si macar nu te stresezi ca o sa se consume.

| Ionut_Cicioc_1991 a răspuns:

20 Gb,destul de putin,daca vrei muzica si filme, e important sa nu fie pe rezolutie mare, in schimb la muzica, nu prea conteaza, ocupa foarte putin net