|

Salut.Eu navighez mult pe deep web,nu fac nimic ilegal,nu descarc nimic,doar intru pe site-uri,ma uit sa vad ce e pe acolo si gata.Din cate am auzit (nu spun de unde) sunt in baza de date a politiei care se ocupa cu asa ceva.Fac rau daca doar ma uit? Este ilegal ca ma uit fara sa fac altceva? Vreau raspunsuri de la cei care stiu, daca nu stiti nu comentati findca e o treaba serioasa si nu vreau sa ajung la inchisoare!

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Vezi sa nu ai un virus. Este un virus care zice ca esti in baza de date a politiei. Ala trebuie scos. Altfel n-ai cum sa stii ca esti in baza de date si n-are nimeni ce-ti face daca nu piratezi, vinzi ilegal, etc. Stai linistit! Cine ti-a spus asa ceva stie ca, probabil, esti putin mai fricos si a glumit cu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Chiar cineva care lucreaza acolo mi-a zis big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TheQuestionQuestionQuestion):

A facut "misto" de tine. Nu-i nici dracu' atat de prost sa urmareasca un copil care nu descarca nimic si nu vinde nimic. Eu descarcam pentru uzul propriu ( cand lucram) tone de filme si nu m-a urmarit nimeni. Eram agent de paza si ca sa nu dorm noaptea puneam filme pe laptop. Le descarcam pe PC ca nu aveam internet la lucru. Aureala!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer e chiar atat de greu sa intrii in darknet de pe ip-ul altcuiva (gen cafenele)? Cine intra cu ip de acasa la asa ceva? Nu ai vazut filmul Algorithm despre hackeri? obvious ca se folosesc alte interneturi alte ip-uri =) daca faci asta nu iti da nimeni de urma. Si foloseste placa de retea externa sa nu iti gaseasca dupa mac adress. Desi si asta se poate modifica, cica. Daca te uiti la pedofilisme si descarci cu download (macar foloseste printscrenuri) chiar ajungi la parnaie pentru trafic informatie ilegala, si altii au ajuns. Sterge toate pozele ce le ai ilegale acum, vorbesc serios, si fa format puternic sa dispara de tot. Umple hardu si sterge tot, umple iar si sterge tot sa se tot faca overwrite sa nu se mai cunoasca. Daca esti prins cu poze, clipuri interzise faci cativa ani. Am auzit de un asemenea caz, bine ala cica si vindea pe bani ce lua din siteuri de astea. Da-l in frectie de darknet ca-i o prostie, deep webul e mare, nu ai nevoie de onion websites sa se numeasca deep web. Ce sa zic. Vezi ca una e ce se lauda pe youtube ca au gasit acolo si alta e realitatea. Fbi a inceput deja sa stearga majoritatea siteurilor. Nu te baga printre ei sincer, totul e monitorizat acolo strict. Nu mai e ca in anii 2000. Treaba ta. Si anonymous zicea ca in 30 minute iti pierzi anonimicitatea in darknet. Vpn dispare dupa 30 minute asta e raportul oficial al anonhq. Dupa 30 minute fbi vede tot ce faci acolo, unde intrii tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

Anonhq zicea ca au nevoie doar de 5 relay servers (vpn relay servers) si in 30 minute decripteaza ssh tunnel-ul. Cand fac asta nu doar ca vad ce faci acolo (cu sniff) ci si ce ai in pc. Imi pare rau sa-ti zic dar e riscant. Nu inventez astea am citit in reedit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

Desi se zice ca tor browser are protectie cand se sparge (decripteaza) tunelul, el se inchide si trece pe alt tunel (fail safe metod). Chestiile astea se cam bat cap in cap. Whatever.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E cam greu sa fii in baza de date a politiei, mai ales ca navighezi (sau ar trebui) pe deep web cu browser-ul Tor, cu care poti opri scripturile, si navighezi prin nu mai putin de 3 adrese IP cu functia de VPN pana sa ajungi la website-ul accesat. Practic user-agentul website-ului pe care il accesezi vede ultima adresa IP pe care ti-o da browserul. Nu pe a ta. Ar fi cam greu ca cineva sa isi dea seama de locatia ta. Dar nimic nu e sigur pentru ca nu prea stie nimeni ce fel de tehnologie si specialisti are politia... sau SRI.
Oricum, ai grija sa nu fie si un virus, pentru ca pe deep web sunt raspanditi mai multi virusi decat sunt pe web-ul normal. Si unii dintre cei mai periculosi sunt keylogger-ele; ferestete de ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toti e in basa de date a politiei nu crede ca esti special si timp ce decat te uiti nu e nimic iliegal doar sa nu faci chestii gen sa downladezi fara permisiune unele chestii ai voie trebuie sa citesti tot scrisu de pe pagina sa vezi daca poti sau nu daca nu scrie nimic ai dreptul si poti sa descarci si filme decat daca le ai deja cumparate si le mai ai infine poti sa te uiti la ce vrei pe net doar e bagate cu un motiv nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu pățești nimic dar nici un lucru bun nu este... mai ales daca nu ai dezactivat java script.ul happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează