|

Salut TPU am instalat recent windows x64 am procesor 2.5 dual 2 g ram placa video 256 si am istalat world of tanks si nu intra in el s-a facut update tot la el nu apare nici o eroare nimic refuza sa intre in el stiti motivul mersi frumos.

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Daniel,

Incearca sa reinstalezi programul si asigura-te ca acesta este compatibil cu sistemul tau de operare. Daca acesta nu functioneaza, te incurajam sa contactezi suportul celor de la World of Tanks.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Click dreapta pe executabil, propreties, compatibility si selectezi sa iti ruleze pe ce windows ai, sau cel mai apropiat windows, daca nu merge nici asa click dreapta si ar trebui sa gasesti acolo mai jos 2 casute,intr-o casuta scrie unblock,dai pe ea si dai apply si gata,daca nici asa nu merge click dreapta-run as administrator, daca nici asa nu merge dezactiveaza antivirusul, daca nici asa nu merge rolling on the floor. cate un update la placa de baza, placa video, funda?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa faci urmatoarele
- instaleaza DirectX 9.0c de pe filehippo.com
- instaleaza NET Framework 3.5, 4.0 si 4.5
- instaleaza Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (sunt mai multe, x86 si x64, plus Service Pack Update pentru ele)
- downloadeaza http://dl-support.wargaming.net/wot/ru/KnowledgeBase/config/awesomium.zip si extrage-l in folderul "res" al jocului

Daca tot nu merge, asteapta un patch de la WoT, probabil e de la ei.

Nu in ultimul rand, ti s-a mai spus ca Windows x64 este prea mult pentru cei 2Gb RAM pe care ii ai. Mai pune 2Gb ca sa faci 4, sau reinstaleaza Windows x86.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează