| Ana282003 a întrebat:

Salutare!
Mi-am comandat ceva online și am primit azi un mesaj de la firma de curierat in care mă înștiințau că pachetul meu va fi livrat azi, între orele 11-14, am vorbit la telefon chiar și cu(,) curierul, care mi-a spus că azi îmi va fi livrata comanda, însă, până la acest moment, nu am primit absolut nimic. Nu am cum sa mai ridic aceasta comanda in alte zile, pentru că urmează să mă întorc la facultate. Vi s-a întâmplat să primiți notificarea de livrare a comenzii in ziua respectiva, și apoi să nu mai primiti nimic? Mi se pare ciudat și aveam mare nevoie de acele produse. Nici nu știu dacă am dreptul sa refuz comanda. Nu mi s-au întâmplat niciodată să vorbesc la telefon cu acel curier, și apoi să aștept degeaba și să nu mai vina.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea am patit sa primsc sms si curierul sa nu ajunga in aceeasi zi. Mai suna la curier. Posibil sa fie inca pe traseu la ora asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Ei lucreaza pana la ora 20 deci inca mai poate veni, nu a ajuns la tine datorita numarului mare de comenzi pe care le are de livrat in alte zone si el te va suna cu 10 minute inainte de a veni la tine, daca azi nu il primesti, maine dimineata intre ora 9si 14 il primesti, mai suna l azi si vezi poate totusi va veni.

| ZappyTv69 a răspuns:

Bună!

Nu mi s-a mai intamplat. crying

Însă sună-l, și vorbește cu el, sau cu firma de curierat.

| CovaciEmil a răspuns:

Eu am pățit. Și sunt unii nesimțiți. Te suna ca ei nu mai vin prin zona ta și ca dacă dorești îl lasă ei la sediul Și sa îl ridici de acolo.