|

`Salutare, TPU! Am o intrebare : Jocurile care ruleaza perfect normal pot contine virusi? Am descarcat Grand Theft Auto Vice City (GTA Vice City) si atunci cand l-am instalat mi-a spus sa imi opresc anti-virusul. Ok, s-a instalat si rula fara nici o problema dar antivirusul meu imi spunea ca poate contine virusi si nu se mai opreste din alertat. Ce sa fac?

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Da, jocurile care ruleaza normal pot contine virusi sau malware, mai ales daca au fost descarcate in mod ilegal de pe Internet.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns: