| deyu121 a întrebat:

1.Ce parere aveti despre role de firma "TEKU SKATE"? Scrie si ceva in chineza. Oare sunt bune? Arata bine si sunt cu mult silicon, merg fin si nu se aud cand mergi.Atunci sunt bune, nu? Problema e ca atunci cand ma descalt de ele e greu sa desfac ala care le inchizi(cum sa va spun).Si cand merg cu ele mi se tot desface ala care le tine inchise.


2Eu cand merg cu rolele nu le tin drept in picioare le tin intr-o parte cand merg, asa imi e mai comod.Problema e ca o prietena de a mea a zis ca t-i se poate deforma picriorul daca mergi intr-o parte cu rolele? Adevarat?

Răspuns Câştigător
| me4u a răspuns:

Nu iti recomand sa folosesti role decat de la firme cunoscute, pentru ca folosesc materiale de calitate si sunt proiectate corect. Rolele nu au roti din "silicon" ci din poliuretan, daca sunt ok. Cele foarte ieftine au roti din PVC care fac zgomot mare cand mergi cu ele. "Ala care le tine inchise" e de fapt o clapa care in mod evident la tine nu functioneaza corect. Este total gresit sa mergi cu rolele daca nu stai drept pe ele, cu sinele perpendiculare pe asfalt. Se poate deforma piciorul si o sa observi niste oase mai iesite in afara in jurul gleznei... Nu cred ca iti doresti asta! Pot sa iti recomand un magazin de role unde o sa gasesti mai multe modele de la firme cunoscute : www.skates.ro

0 răspunsuri: