| Invictusman a întrebat:

Ați văzut ce meciuri se joaca duminica? (euro 2020)
Eu spun ca gazdele vor câștiga în toate cele trei meciuri, o sa pun 50-100 de Ron

Anglia - Croația 1 solist

Austria - Macedonia de Nord 1 solist

Olanda - Ucraina 1 solist

Voi ce spuneți, se pot produce surprize?
Mie de Croația îmi e sa nu îmi strice biletul

Voi ce meciuri ve-ti paria?
Voi ce pronostic a-ți pune la aceste trei meciuri?

69 răspunsuri:
| timidu89 a răspuns:

E posibil si egal in Anglia-Croatia. Nici Olanda nu e invingatoare sigurawinking Se vorbea aseara la o emisiune despre euro, ca Ucraina o sa fie una dintre revelatiile a euro alaturi de Turcia.

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Tu ai mai fost nostradamus odată laughing
Tu nu bagi nimic? Eu cred ca o bate croația pe Anglia sau x2 dar ma risc și pun 1 solist la toate trei

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Ai văzut ca byb mi-o dat fundă când am spus ca mai degrabă ea îl va viola pe profesor laughing deci mi-o confirmat rolling on the floor

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Anglia e una dintre favorite la trofeu. Am pus 6 partide si eu dar cu 10 lei doar. Nu ma simt norocos, altfel as miza minim 20 pe bilet. Ma tot gandesc sa mizez 50 sau 100 lei pe Franta ca castigatoare. Si pe Mbappe as pune ca iese golgheter. Dar nu prea vad sa marcheze in grupe 2-3 goluri. E grupa prea dificila, nu vad sa fie ploaie de goluri in grupa asta. Ma tem sa nu iasa Kane, ori altul laughing

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Nu vrea sa se lafaie in bere si tigari crying Mai bine prefera sa fie violatoare laughing Si Sepsi ti-am confirmat ca bate in playoff-ul pentru cl pe Viitorul.

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Da, pai de aia te-am numit nostradamus, le ai mai bine cu pariurile decât mine happy
S-o șmecherit acum ca o ia frații ei dincolo happy

| Drimmero a răspuns:

Anglia-Croatia, sa vedem ce face mult laudata Anglia care cica e favorita la trofeu, ma pufneste rasul. Au lot puternic dar nu cred ca vor lua ei, au avut echipa mai puternica si la WC 2002, Euro 2004 sau WC 2006 si s-au facut de ras. Cred ca ii invinge totusi pe Croatia, va fi o victorie la limita gen 2-1.

Austria-Macedonia. Cred ca e meci de x asta, Austria pare favorita insa Macedonia joaca bine, i-am vazut cu Germania cand i-au batut pe nemti.

Olanda-Ucraina, e meci de 1 solist in mod normal, insa nu se stie niciodata. Vor fi foarte multe surprize, e imposibil sa nu fie la un turneu final.

| Invictusman explică (pentru Drimmero):

Deci la Austria sa fiu atent, mersi boss. Eu cred ca Belgia va câștiga anul asta euro 2020 sau va ajunge în finala. Asa am eu un feeling nu știu.

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Pana termina liceul mai are 1 an parca. Pana atunci cum face rost de bani sa pipe si sa bea bere? Cerseste oare? laughing Ca de la parinti din ce am inteles nu prea sunt bani de furat. As putea sa o ajut, insa din ce vad nu prea merita. Sa nu intelegi acum ca is vreun loverboy, racolator sau mai stiu eu ce. Cu manusile i-am zis sa aiba rabdare ca se rezolva. La scurt timp le-a primit cadou de la un frate de al ei. E visatoare, nu pare sa fi trecut prin greutati inca. Tare ma tem ca ii suceste mintile un tip dubios

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Ala pe care ai tu ciuda de aici? rolling on the floor
Ai competitor de calibru laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Invictusman):

Si Belgia are echipa foarte buna, insa Franta la ce lot are nu are voie sa nu ia europeanul. Atentie la Portugalia care are echipa foarte buna si ea, vor fi multe dueluri interesante. Sa invinga cel mai bun!

| timidu89 a răspuns (pentru Drimmero):

Eu vad favorita Franta. Dar se poate sa se impuna si Portugalia. Germania are lot foarte bun dar nu a convins in ultima vreme.

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Ma refer la un golan care se da baiat bun. Ala nu stiu, zice ca nu il atrag femeile, da cand a vazut ca e vorba de pasarica repede s-a propus laughing

| Drimmero a răspuns (pentru timidu89):

Da, sunt mai multe echipa care au loturi puternice. Daca Olanda il avea pe VVD avea si ea un cuvant greu de spus pentru acest turneu. Franta e totusi la alt nivel si o vad si eu favorita, acum sa vedem.

| Invictusman explică (pentru Drimmero):

Amândoi spuneți Franța, da se poate sa câștige Franța euro 2020 sa domine fotbalul zilelor noastre, poate finala va fi Franța vs Belgia, Portugalia știu ca are echipa grea.
Finala cred ca se va disputa între Franța - Belgia sau Franța - Portugalia, sau printr-o surpriza Portugalia - Belgia, eu zic 90% ca Belgia va juca finala asa am eu senzația și asa as vrea sa se și întâmple.

| Drimmero a răspuns (pentru Invictusman):

Depinde mult de conjuncturi. Sunt foarte multi nebuni care presimt ca Italia va face o minune sa castige sau ca va ajunge departe. O sa fie un turneu final foarte disputat cu multe echipe puternice si fotbalisti de elita. Din pacate, va fi ultimul euro pentru fotbalisti ca Ronaldo si Chiellini, printre ultimii 'combatanti' ai generatiei noastre, ultimele ramasite ramase.

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Pasarica atrage orice băiat care nu e pe invers, unii așteaptă de la maternitate sa defloreze o cadana tânără. Eu zic ca nu aveți șanse în fata profului, dați-vă bătuți laughing

| Invictusman explică (pentru Drimmero):

Vine Dodel grav din spate, cel de la academica, fostul stelist, ma împrăștiam de ras când comentatirul rostea cuvântul Dodel la minge, Dodel o ratat o șansă unica de a marca rolling on the floor
Da, pai o sa vedem diseară ce va face Italia, și Italia e o forță mondiala.
Da, și mi-o plăcut Ronaldo ca fotbalist, nu o sa se nască prea curând asa galactic, parca s-o transferat la echipa care l-a consacrat, sporting Lisabona.

| timidu89 a răspuns (pentru Drimmero):

Sa nu uitam de Turcia, a batut Franta si Olanda.

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Italia nu mi se pare mare echipawinking Eu pe diseara am mizat psf-x. Mergea si GG sau 1x. Nu vad sa bata Italia

| Invictusman explică (pentru timidu89):

100 % bate Italia o sa vezi big grin înseamnă că o să pierzi biletele, daca ai pus pe toate biletele același pronostic o sa pierzi din păcate biletele happy
Se mai întâmplă câteodată o echipa grea sa prindă un meci prost, nu uita noi i-am bătut pe Turcia și suntem varza, cu Italia nu ii va merge, bate cu 1-0 sau 2-0 Italia de data asta nu mai sunt de acord cu tine.

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

E nu, ce poate face daca o evita si respinge? Nici de se da la el nu cade in ispita. Dupa cum a zis ea intr-o intrebare, raportul greutate- inaltime e egal, chiar depasit cu 1-2 kg. Daca era o gagica cu forme de invidiat putea spera sa ii suceasca mintile. Asa, no chance.

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Am pus doar 1 bilet tongue Imposibil sa nu le dea Burak Yilmaz un gol. Nu mai joc n bilete, mai ales daca nu stiu pe ce sa mizez. Joc 2 sau 3 maxim. Si de miercuri incolo se mai poate juca. Ca pierd sau castig, totuna imi e.

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Da, am glumit man cu proful, un om matur nu își pune mintea cu un copil.
Nu te da bătut, cucerește-o, poate te ia cu ea la frații ei, nu mai sa nu o înșeli cu sora ei ca poate aia e mai blana laughing

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Poate da, dar pierde azi Turcia, nu e de talia lui Italia, niciodată nu o fost de talia ei, Italia nu mai e echipa ce o fost ce e drept dar e peste Turcia, italienii au jucători cu mare experienta și mai tehnici decât cei ai Turciei. Dacă și de data asta o sa ai dreptate nu o sa mai ma contrazic cu tine dar îți spun că le da cel puțin doua boabe Italia, aia au un jucător de calibru, hai doi, cu o floare nu faci primăvara.
Eu sper sa câștigi biletul dar eu sunt sigur ca bate Italia, puneam Italia dar nu am ora mare și e doar un meci.
Mai degrabă x pauza 2 final sau Turcia - Italia 2/2 castiga ambele reprize.
Ulciorul nu merge de multe ori la apa, o sa vedem, dacă chiar va face Turcia un sor bun înseamnă că e o echipa care va pune multe probleme fiindcă Italia știe sa se inchida bine în apărare.

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Pai daca sora-sa e necajita? big grin O consolez si pe ea laughing Intre doua nu te ploua tongue

| Invictusman explică (pentru timidu89):

Nu știu, dar tu numai timid nu ești rolling on the floor

| Invictusman explică (pentru Invictusman):

L-au suspendat definitiv pe pamanteanul ai văzut? laughing o rămas fără cont "iubaretul" laughing

| timidu89 a răspuns (pentru Invictusman):

Nu! Am vazut ca tot posta, da nu prea am luat in seama. La timisorence le place sawurma cu usturoi?

| Invictusman explică (pentru timidu89):

De ce man vrei sa combini și timisorencele acum? rolling on the floor
Ma gândesc ca la unele da happy