Buna!
Alearga. Du-te fara ele! Sa nu iti pese ce spun! Daca vrei sa slabesti, fa sporturi (bicicleta, role, skate inot ETC). Alearga
1-2-3 km pe zi si se va simtii efortul. Tine "regimul" asta si iarna! Mananca fructe, legume. Fara produsuri cu grasimi. Cat mai multe salate de varza. Bafta la slabit!
Reguli pentru a slabi frumos atunci cand alergi
Toata lumea stie ca poti scapa de kilogramele in plus alergand. Un corp frumos, relaxare si un tonus bun pot fi obtinute numai punandu-ti adidasii in picioare si, preferabil intr-un parc, alergand.
Fireste, trebuie sa urmezi cateva reguli, pentru ca rezultatul sa fie de durata.
Women's Running a stabilit cele mai importante reguli de urmat in conditiile in care te decizi sa alergi pentru a slabi.
Cunoaste-ti consumul caloric
Pentru ca alergarea sa nu fie in zadar, trebuie sa stii cate calorii trebuie sa arzi pentru a slabi. De exemplu, o femeie in varsta de 30 de ani trebuie sa consume (dupa standardele americane N.R.) cel putin 2100 de calorii zilnic. Pentru a slabi, ai nevoie sa mananci alimente cu mai putine calorii, sau sa le arzi pe cele consumate cu ajutorul sportului.
Fixeaza-ti o tinta realista
Multe femei pica in capcana standardelor de frumusete. Adevarul este ca fiecare corp este diferit, iar greutatea optima trebuie calculata in functie de sanatate, energie si stil de viata. Inainte de a-ti stabili "planul de bataie", consulta un nutritionist.
Ramai "in priza"
Chiar si atunci cand slabesti, ai nevoie toate felurile de alimente si nutrienti. Femeile active trebuie sa consume zilnic 50-60 la suta carbohidrati, 20-30 la suta proteine si 20-30 la suta grasimi, din totalul necesarului caloric. Nu te baza pe alimentele "sarace in grasimi", pentru ca multe dintre ele contin substante chimice daunatoare.
Sunt sigur ca nu iti place sa citesti mult, cum ar fi ceea ce a scris Misogin.
Dupa fiecare masa trebuie sa alergi, astfel mancarea va fi digerata mai rapid si in acelasi timp arzi si caloriile inainte sa se depuna.
Nu trebuie sa te fortezi, deci trebuie sa faci doar alergare usoara, cum ar fi sa alergi un tur de parc (cel putin 500m)
Cu timpul vei avea mai multa rezistenta si vei ajunge chiar la 3-4km...asta in cam 2-3 luni. Trebuie sa faceti acest lucru macar o data pe zi. De asemenea, cand mergi la scoala poti sa depui un mic efort.
Ma bucur ca vrei sa fii mai sanatos
Da chiar slabeste. Dar nu ca meri' la alergat apoi meri acasa si infuleci
). Slabeste dar trebuia de asemenea sa renunti si la cateva alimente care ingrasa(dulciurile). Eu iti propun sa mergi la alergat cel putin 30 minute si vezi cum te descurci si daca vrei poti sa incepi sa alergi mai mult
. SUCCES... Funitza?
Buna michi! wow...NEAPARAT TREBUIE SA DAI GRASIMEA JOS!
si eu vroiam sa scap de burta si am inceput sa alerg.se uita lumea ca la avioane
dar, i-am ignorat si mi-am vazut de treaba mea!
fa si tu acelasi lucru.alearga de 2 ori pe zi cate un km.succes!
Pai cel mai bine ar fi sa tii o dieta si sa faci sport regulat nu numai alergare,incearca niste abdomene s-au genoflexiuni, flotarile nu te ajuta foarte mult la slabit si nu trebuie sa iti fie rusine daca fugi singur pe strada, desigur e mai distractiv cand mergi cu prieteni... sper ca te-am ajutat
Nu esti gras esti in limita normala.deoarece greutatea ar fi sa fie cu 10 mai mica decat ultimele cifre de la inaltime masurate in cm adica 77-10=67...
Asa spun si colegele mele.
Mai ales prietena mea cea mai buna.
Dar eu simt ca m-am ingrsat destul de mult, doar ca ele o spun sa nu ma jigneasca, le cunosc.
Si eu am 1.71 si am 60 kg. si chiar nu stiu ce sa fac
si eu la inceput eram asa..acum mi-am luat caine si fug cu el ..si am slabit 2 kg in 5 zile.
la inceput aveam 62 kg