| SergiuStoica a întrebat:

Am proba sportiva la liceu militar. Mai am la dispoziție 2 sapt jumate. Trebuie alergat 1000 m in 4.15 secunde, am deja 3 4 antrenamente la început n-am putut alerga un km acum pot cu încălzire și scot 5.10 5.5 cam asa. Cum pot ajunge sa scot sun 4.15?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti sigur ca e vorba de 4, 15 secunde pe 1000 de metri?
Vezi poate ai scris gresit. Nici cel mai rapid atlet nu alearga 1 km in 4 secunde.

| Violleta2022 a răspuns:

Trebuia sa incepi antrenamentele de acum 1 an de zile, ca acum s-ar putea sa pici proba sportiva, fiindca nu esti fit si nu poti scoate nici macar timpul minim acceptat.

| RoCkKiD a răspuns:

Realitatea e ca e greu, te-ai apucat foarte tarziu.
Ce conteaza cel mai mult e sa continui dar nu as forta foarte tare, sa ai mereu cate o zi libera intre antrenamente iar in ziua libera sa faci alt tip de cardio gen mers cu bicicleta si al fiecare saptamana o zi de pauza fara nimic.

Fii foarte atent la cum reactioneaza corpul, daca doare ceva opreste-te si gata pe ziua aia. Risti sa te accidentezi si sa nu poti sa dai proba deloc.

In rest, spera ca organismul tau o sa se invete cu efortul sufiicient de repede.

| raMLesS a răspuns:

Te-ai apucat tarziu mosule, o sa ajungi la un moment dat sa scoti si 3 minute, dar asta in ani de alergat... chiar daca alergi zilnic sau odata la 2 zile, tot nu o sa ajungi sa scoti sub 4:15 minute, insa poti incerca sa faci asta sa vezi, poate ai noroc si te admite si fara timp.