| Syntax a întrebat:

Am şi eu câteva intrebari: 1big grinacă iau proteine timp de 1 an menţionez că am 14 ani 45 kg 1.74 inălţime am inceput să fac sală de 3 luni pot să ajung şi eu cât de cât făcut? 2: Steroizii se injectează? Si ce efecte negative au? 3: Care-i diferenţa intr-e street workout şi sală? 4big grinacă alerg si am pătrăţele formate doar că mai am acel strat de grăsime peste ele dispare acel strat de grăsime? Sau dacă fac efort mult+proteine dispare grăsimea? 5: Si ultima intrebare cu ce sunt mai bune proteinele decât alimentaţia sănătoasă? Imi cer scuze că am postat aici alt undeva nu am avut unde. Vă multumesc.winking

Răspuns Câştigător
| dorin1990 a răspuns:

Salut
1.sa o luam cu inceputul esti prea mic pentru a lua suplimente nutritive iar cu sala ai putea incepe pe la 16 ani, si da daca ai un program bine stabilit atat in sala de antrenament cat si in alimentatie poti include si suplimente bazate pe carbohidrati pentru a lua in greutate.
2.sunt steroizi care se iau pe cale orala si steroizi care se injecteaza.au un efect negativ asupra organismului nu recomand.
3. workout de obicei il faci acasa sala propriu zisa o faci cu greutati in locuri amenajate.
4.e greu sa faci si definire si doresti sa iei si in greutate, trebuie sa te hotarasti ce vrei, in situatia ta e necesar sa iei in greutate.
5.proteinele nu sunt mai bune decat alimentatia sanatoasa ele sunt doar un ajutor la alimentatia sanatoasa un supliment.
bafta!

2 răspunsuri:
| rafa1987 a răspuns:

Poti sa faci sala dar ai grija la greutati si miscarile care le faci, produse nu poti inca pentru ca ficatul tau este in crestere si nu suporta inca produsele sunt rea puternice, majoritatea roduselor sunt peste 18 ani, darin schimb antreneazate bine si alimenteazate bine cel putin5- 6 mese zilnic e destul carbohidrati, vitamine, proteine..toate astea le gaseti in carne,oua,carofi, orez, verdeturi, lapte, branzeturi etc.

| rafa1987 a răspuns:

Poti sa faci sala dar ai grija la greutati si miscarile care le faci, produse nu poti inca pentru ca ficatul tau este in crestere si nu suporta inca produsele sunt rea puternice, majoritatea roduselor sunt peste 18 ani, darin schimb antreneazate bine si alimenteazate bine cel putin5- 6 mese zilnic e destul carbohidrati, vitamine, proteine..toate astea le gaseti in carne,oua,carofi,orez, verdeturi, lapte, branzeturi etc.ce gasesti in proteine gaseti in carne, oua..steroizi pentru ce? mergi cumva la competiti? steroizi da se injecteaza si sunt si pastile dar nu sunt pentru tine, ai sa inveti cu timpu happy