| allexxx123 a întrebat:

Am si eu o intrebare de alungul anilor steaua si dinamo au dovedit ca sunt cum ar veni forte egale insa totusi chiar daca castigau amandoi multe meciuri scorul nu era acelasi dinamo intodeauna batea cu scoruri mai mari de cat steaua cum ar veni exemplu Steaua 4-0 Timisuara Dinamo 7-0 Piatra nemt vedeti ca scorurile sunt adevarate Deci intrebare mea este ¿conteaza scorurile?

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Mai inainte datprita faptului ca erau aproximativ egale ca lot, in anii 85-90 se luptau pe care dadeau mai multe goluri, conteaza si punctele dar mai ales performantele din Cupele Europene acolo unde Steaua e numarul 1 iar performantele ei nu vor fi vreodata depasite de vreo echipa romaneasca! In acei ani Dinamo avea cateva echipe care ii facea jocurile stil Victoria Bucuresti, Flacara Moreni, Ceahlaul, Bacaul etc.Asa era atunci se mergea si cu furaciuni!

| ღღMirciuL0wღღ a răspuns:

Nu prea conteaza scorul... dar oricum: Steaua e mai buna
PT ca : a batut`o pe Dinamo 3-1
Aek Larnaca 3-1
Maccabi Haifa 4-2
nu conteaza.
Steaua 1 Dinamo 2winking

| darrio2007 a răspuns:

Da.Conteaza.De multe ori poti avea aceleasi puncte in clasament dar te departajeaza golaverajul.Dar, ce clasa esti? Ca te intereseaza mai mult fotbalul decat gramatica.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

La fotbal este pe puncte și contează și golurile date și cele încasate șamd.

Întrebări similare