| Intelligence a întrebat:

Apa minerala ingrasa? Ma scuzati daca am intreabt o prostielaughing) dar nu stiu ce sa imi cred, unii spun ca e in regula sa bei chiar si apa minerala inainte cu 30 d minute de masa, altii nu.Deci cum e?

Răspuns Câştigător
| randomuser17 a răspuns:

Apa minerala nu ingrasa, de fapt nici o apa nu ingrasa, in cel mai rau caz poate sa baloneze, si da, apa minerala e recomandata cu 30 de minute inainte de masa din cauza faptului ca in compozitia ei sunt niste surse minerale necesare corpului, de aceea daca ai observat cand lucrezi si bei apa minerala nu iti e la fel de usor sete ca atunci cand bei o apa normala, ah da, apa de robinet nu e buna din cauza faptului ca contine calcar, poti sa faci pietre le rinichi sau la fiere din cauza apei de robinet

15 răspunsuri:
| JokerV a răspuns:

Cum mama dracului sa te ingrasi din apa minerala E AAAAAAAAAPA poate doar sa te balonezi in cel mai rau caz

| ladyMillion a răspuns:

Heyhappyapa minerala NU ingrasa! Ce e posibil, sa te mai balonezi uneori din cauza consumului excesiv de apa mineralahappyDe aceea este mai recomandat sa bei apa plata.Simplul motiv pentru care unele persoana nu beau apa, inainte de masa cu cateva minute, sau in timpul mesei, este pentru ca, dupa cateva guri mari de apa se poate strica pofta de mancare, in sensul ca burta se cam umpla cu apa si dupa aia nu-ti mai e la fel de foame ca inaintehappytongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apa minerala nu ingrasa ba e chiar bine sa consumi apa minerla.dar apa carbogazoasa te poate balona, faci celulita si spala calciul din organism

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca bei apa mminerala inainte de masa o sa mananci mai putin. Asa ca slabesti happy

| MrAlex a răspuns:

Este o prostie cine a zis ca ingrasa

| Rizer a răspuns:

Nu e buna apa minerala s-o stii si tu!
Ingrasa pentru ca te umfla are acidul acela care duce la balonare!
Cea mai buna e apa plata si nici sucurile nu sunt bune doar cele naturale care or mai fi naturale iti poti afce tu acasa daca ai aparat si il inulcesti cu miere nu cu zahar ca nu mai este natural!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Rizer):

Balonare si ingrasare sunt 2 lucruri diferite

| BANN3R a răspuns:

Apa minerala nu ingrasa

| Intelligence explică:

Multumesc de lamuriri.As da funda aproape la toti, dar nu am ce face, am sa aleg.Alabalahee hee

| TheFucker a răspuns:

Buna.
Nu stiu cum poti sa ii crezi.Apa minerala, nu are cum sa ingrase.Are mineralele acelea, care sunt benefice organismului.Nu trebuie sa astepti 30. de minute ca sa poti sa bei apa.Bea,si vei ca nu patesti absolut nimic.
Funda?

| SkytterS a răspuns:

Eu unul nu cred ca apa minerala ingrasa. Cred doar ca poti face piatra la rinichi din cauza ei, iar acea pietricica iti poate provoca dureri mai mari decat cele de la nastere. Nu cred ca are ceva daca bei apa minerala cu 30 de minute inainte de masa. Nu e bine sa bei apa direct dupa masa. Uite aici:http://isamiy.wordpress.com/......upa-masa/. Sper ca te-am ajutat:)

| StefyCrina a răspuns:

Apa minerala nu ingrasa! Cine a spus asta a spus o prostie! Este chiar foarte buna la curele de slabit.Deci daca vrei sa te apuci de o cura nici sa nu te gandesti sa eviti apa minerala!

| Patty17 a răspuns:

Este in regula sa bei. Apa minerala nu te ingrasa ci doar te baloneaza. fundita?:or

| Patty17 a răspuns:

Apa minerala nu ingrasa ci doar te baloneaza. funditapuppy dog eyes?

| xBeyondSoul a răspuns:

Apa minerala nu ingrasa, dar baloneazawinking daca o bei inainte de masa nu vei mai avea pofta de mancare; eventual daca bei cu un vin bunwinking