| QweRty777 a întrebat:

Ba frate, sunt destul de gras si vreau sa ma duc la sala, imi poate spune cineva un program de antrenament pe care sa il fac?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De obicei e un responsabil care te va indruma acolo cu exercitiile. Numai ca platesti in plus o diferenta fata de abonamentul lunar

| Username272 a răspuns:

Salut în primul rând trebuie să fii calm și cu dorința de a slăbi nu ca pe viitor după o lună de exerciții să te lași de sală trebuie să continui până îți atingi scopul adică să fii slab și să arăți bine o să fie mult de lucru Dar dacă ai ambiție o să reușești trebuie să îți faci abonament la sală să meriți cel puțin de două ori pe săptămână eu mergeam în fiecare zi iar acolo trebuie să fie un antrenor care să te îndrume la tot felul de exerciții pentru începători după o să înceapă să avanseze cu tine Dacă vrei putem ține legătura în caz că nu este antrenor

| aXy99 a răspuns:

In primul rand, ai grija la ce si cat mananci. Degeaba te duci la sala daca nu esti in deficit caloric.

| Simpatic a răspuns:

Tu ai nevoie sa faci cardio si implicit deficit caloric, adica sa pierzi calorii multe.
Da, e bine sa apelezi la un instructor autorizat, de obicei ii gasesti la sala, sunt pe la receptie sau sunt angajati ai salii, te va costa ceva dar te va indruma ce sa faci, cum sa executi corect exercitii si ce dieta sa faci.
Daca dispui de banuti cel mai safe este in paralel cu sala sa mergi la un medic nutritionist si pe baza analizelor (in special de sange) iti va face o dieta personalizata, pentru ca SPORTUL fata dieta este precum BRADUL FARA CONURI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a zis antrenorul sa trag de fiare si sa mananc corect, nu putin. Daca mananci putin se produce nu stiu ce hormon de foame care de asemenea opreste hormonul de slabire, deci degeaba tragi de fiare si degeaba ai deficit caloric, nu vei slabi daca nu mananci corect si cat trebuie.

Răspuns utilizator avertizat