| Nikolaus a întrebat:

Bun, deci eu am pus un bilet la pariuri numai cu handicap +1 (5 meciuri). Unul dintre ele a fost si Udinese-Inter.Am pus pe Udinese 1 si inter a batut cu 0-3 primele doua goluri fiind in timpul regulamentar si ultimul gol in minutul 91 (in prelungiri).Eu stiu și sunt sigur ca nu se pun golurile din prelungiri.Pe net zice ca eu castig daca udinese bate sau face egal si primesc miza inapoi daca pierd la un gol diferenta.Deci raman 2 goluri, minus unul din handicap ramane un gol diferenta.Sa zicem ca celelalte 4 meciuri îmi ies.Ce o sa se întâmple cu biletul meu? Se scade cota si primesc bani sau cum? Bafta.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prelungiri se refera la reprize extra, nu la cele din timpul celor 90 de minute, deci nu ti-a iesit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biletul e pierdut.
Prelungirile astea se iau in considerare, nu se iau in considerare prelungirile de 30 de minute cand scorul e inca egal.
Si chiar de nu s-ar lua in considerare golul din prelungiri, din ce am inteles eu din ce ai scris tu, tot ai fi pierdut biletul.
Oricum, pentru a te asigura de asta, intra pe site-ul agentiei unde ai pus biletul si verifica acolo biletul si iti va aparea daca e castigator sau nu.
Sa ai bafta.