| RalucaStefaniaMaria a întrebat:

Bună! Această situație este foarte nașpa pentru mine. Eu fac de 4 ani Judo, dar colegii si antrenorul nu sunt unii foarte amabili si eu chiar as vrea sa ma las de acest sport si sa ma apuc de altul. Având în vedere că eu m-am apucat de Judo de dragul părinților. As vrea sa ma apuc de tenis, eu locuiesc un județul Constanța si singura sală de tenis este in Mamaia si problema este ca este destul de scump si departe, iar microbuzul nu este ce mai bună idee.Parintii nu vor sa ma duca pentru ca Judoul se face gratis. Vă rog dati-mi niste idei, chiar vreau sa ma apuc de acest sport! ☹ p.s- Nu fac mult până în Mamaia, deocamdată, dar vara cred ca o sa fac o oră pe drum

Răspuns Câştigător
| Invictusman a răspuns:

Ar trebui sa le explici părinților ca colegi nu se comporta prea ok cu tine si ca ar trebui sa îți ofere libertatea de a alege sa faci ceea ce îți place ție nu lor, și ca consideri ca acești 4 ani te-a ajutat și ca vrei sa practici alt sport.

Explicale ca te simți constrâns sa mai continui ca acest lucru te face nefericita si îți ia toată energia și ca ai vrea sa te apuci de altceva, dacă te iubesc cu adevărat sa îți ofere libertatea de a alege ce îți place să faci tu cu adevărat și nu ce prefera ei.