| Eu_7717 a întrebat:

Buna all! Cineva mi-a spus ca daca fac exercitii pentru picioare fac muschi... E adevarat? Eu vreau doar sa le am mai subtiri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si de exercitii, dar majoritatea sunt pentru dezvoltare musculara(ex genuflexiunile)sau pentru tonifierea musculaturii.Nu pentru subtierea picioarelor.Pentru subtierea picioarelor ajuta alergatul(30 de minute de alergare/zi vor fi suficiente).Pe langa asta,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile(le poti inlocui cu fructe,pe care le poti amesteca cu iaurt,celeale intagrale,stafide,chiar si putin zahar sau putina miere),chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu mananci mai mult decat e nevoie). Succes.

2 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Numai daca antrenezi picioarele cu greutati mari o sa fac muschi, adica genuflxiuni cu haltera, etc etc, daca vrei picioare subtiri si ferme, atunci sari coarda sau jogging, simpluwinking

| TommyHilfiger a răspuns:

Daca vrei muschi faci exercitii la ele. Daca le vrei mai subtiri trebuie sa slabesti si sa faci exerciti cardio : BICICLETA, BANDA, STEPPER.