anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 11 ani,1, 58 si 60 de kg ce as putea sa fac sa slabesc cate un kilogram in fiecare saptamana sau jumate? care stie va rog sa ma ajute ca am o problema foarte mare! crying

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

In primul rand trebuie orientat asupra alimentatiei.Nu se pune problema infometarii! Elimina complet din alimentatie produsele tip fast-food, cartofii prajiti, si orice altceva care obisnuiai sa mananci, prajit in ulei. Elimina complet orice tip de bautura carbogazoasa, grasimi cat se poate de putine.Painea alba e alt factor care ingrasa.Consuma cat mai multe fructe si legume,crude sau inabusite, mai ales citrice. Evita sosurile sau,, prajelile,, pe baza de faina si consuma cat mai putine paste fainoase. Daca imi spui ce alimente preferi, incerc sa-ti dau o solutie pentru pregatirea lor.Prajiturile de cofetarie, cu crema sau frisca, lasa-le deoparte.Cauta sa faci miscare, indiferent de forma ei.Alergare usoara, plimbare, dans, exercitii fizice-orice.Seara bea o cana de ceai caldut, cu o felie de lamaie, sau chiar apa simpla.Te mai astept.Pa.

23 răspunsuri:
| Callme a răspuns:

Pentru ca esti baiat, eu zic ca e mai bine sa incerci sa faci muschi decat sa slabesti.
Fa-ti un abonament si incearca sa te duci cat mai des la sala si daca nu iti permiti fa-ti un program gen :
100 de abdomene, 50 de flotari, exercitii cu gantere
Si fa-le in fiecare seara ( eu asa fac chiar daca sunt fata, fac 200 de abdomene in fiecare seara desi sunt obosita, ca sa ma mentin)
Si ca mancare renunta la dulciuri pentru ca ingrasa foarte tare (gandeste-te ca doar 100 de grame de zahar are 387 kcal), la paine ( cu toate ca e sanatos sa mananci macar 2 felii pe zi, preferabil paine neagra).
Daca esti genul pofticios incearca sa mananci tot ce iti pofteste inima DIMINEATA.
Eu am salbit 5 kg cam in 2-3 saptamani pentru ca nu mancam NIMIC dupa 4 si mai faceam si sport ca sa slabesc sanatos. Dar nimic=nimic.
Sper ca te-am ajutat.
Daca | chiar vrei salbit slabit incearca o dieta de pe net, gasesti cu miile.

| edyBit a răspuns:

Asculta aici te invat sa slabesti 1kg pe zi dar trebuie sa mananci doar mere timp de 4 zile si slabesti 4 kg deci cumparati mere prefereabil verzi si proaspete SI inca ceva mananca doar mere si bea doar apa plata big grin bafta respect asta si o sa slbaesti garantat big grin

| sollo2 a răspuns:

O alimentatie sanatoasa si multa miscare

| aNNtoNyO a răspuns (pentru Callme):

Ce sala sa faca la 11 ani, el are nevoie ca sa ii se dezvolte oasele si sa manance proteine. Eventual sa fuga in fiecare zi

| xCrazyWolf a răspuns (pentru Callme):

laughing Cati ani ai? Cum sa faci muschi in loc sa slabesti? Prima data se da grasimea jos, dupa care se pun muschi.laughing) Mai informeaza-te!

| xCrazyWolf a răspuns (pentru edyBit):

Ce ii cu vrajeala asta? Vrei sa moara copilu? Oricum va face o gramada de boli la stomac. si dupa sa vezi treaba urata.

| Adeniy a răspuns:

Pai mai intai, renunta la paste, fast-food si ce mai mananci tu pe acolo ce nu e bun. Daca mananci mai multe feluri la o masa.Rezuma-te doar la felul 1-o ciorba si apoi felul 2. Dac chiar poti urmeaza dieta Dukan

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Callme):

100 abdomene eu de abia pot 30 si imi zici 100

| Callme a răspuns (pentru xCrazyWolf):

Nu,informeaza-te tu! In caz ca nu stiai muschii se fac din grasime in primul rand, de aceea unul mai plinut are mai multe sanse sa faca muschi decat unul care e piele si os. Nu rade degeaba daca nu ai idee despre ce vorbesti.

| Callme a răspuns (pentru aNNtoNyO):

La 11 ani faci sala doar cu aparatele care nu opresc cresterea (vorbesti cu antrenorul si iti explica | care si cum). Oasele oricum se dezvolta daca mananca sanatos si face exerciti de intindere. Toti baietii pe care i-am cunoscut si ii cunosc fac sala de mici simsunt si inalti ( cu oasele devoltate) si cu muschi. Na, dupa poza ta de la avatar imi dau seama ca e usor sa comentezi cand n-ai muschi dar totusi iti faci poze fara bluza. Pune niste haine pe tine si du-te 'sa fugi'.

| Callme a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing pai eu nu iti pot face un program, trebuie sa iti faci singur..vezi cate poti si incerci de exemplu sa faci in fiecare zi cu 5 mai multe. 30 de abdomene azi, maine 35, poimaine 40 si intr-un final ajungi si la 100 si faci si patratele (sau macar dai burta jos) cu toate ca nu cred ca esti gras. Eu am tinut dieta cu mere si te sfatuiesc sa nu o tii pentru ca iti strici stomacul.

| whein1991 a răspuns (pentru Callme):

Callme are dreptate fibra+grasime=masa musculara.Eu am facut sala de la 10 ani si am 1.78

| aNNtoNyO a răspuns (pentru Callme):

1)Nu trebuie sa am muschi ca sa fac o poza fara bluzalaughing
2)As vrea sa iti vad muschi tai
3)Fuga lar ajuta sa slabeasca
4)Plimba ursu prietenas!laughing

| Callme a răspuns (pentru aNNtoNyO):

Bravo,vad ca ai schimbat-o.happy
Sa stii ca nu am zis-o sa te simti prost,dar daca nu stii despre ce e vorba, mai bine nu comentezi pentru ca nu are sensthinking
Normal, alergatul ajuta la slabit, si e bun cam in orice caz, dar e mai preferabil la fete..la baieti exista alte. sporturi sa zicemwinking
Sunt fata, apropo. Prietenas.

| xCrazyWolf a răspuns (pentru Callme):

:))) Stii ca vorbesti cu o persoana care citeste zilnic pe getfit, blogul domnului Cristian Margarit, si alte site uri in domeniu nu? Nu ai cum sa poui direct muschi si sa fi muschiulos. nu se poate si sa slabesti si sa pui muschi prin simplul fapt ca atunci cand slabesti trebuie sa faci CARDIO (alergat, bicicleta, fotbal, box etc.) Iar prin acest procesor se distruge si niste fibra musculara. Deci nu ai cum. e imposibil. Eu zic sa citesti pe www.getfit.ro, www.cristianmargarit.ro si dupa sa vorbesti.:) Si cu acela piele si os. este ectomorf, adica o persoana pe care se vor pune greu muschi. Din nou, intereseaza-te si dupa vorbeste. Nu am nicio problema ca ai raspuns, fiecare cum stie, insa daca nu esti sigur pe tine, nu va mai raspunde si te da mare:)

| Callme a răspuns (pentru xCrazyWolf):

Mda. Bine, informeaza-te tu de pe site-ul lui Cristian asta de care nu am mai auzit sincer. Si nu ma dau mare, eu am raspuns la intrebare si tu ai sarit cu gura pe mine.

| PAI2 a răspuns:

Alearga dupa caine

| xCrazyWolf a răspuns (pentru Callme):

Nu ai auzit. ca nu te-ai interesat. este unul dintre cei mai buni nutritionisti din Romania, el alaturi de altii organizeaza conventii, si alte chestii cu antrenori de kangoo jumps etc. oricum, ti-am zis, citeste de acolo, intereseaza-te si dupa vorbeste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PAI2):

Alerg dupa draq daca nu sti ce scrii mai bine taci

| Callme a răspuns (pentru xCrazyWolf):

Nu sunt foarte interesata de tritionistii din Romania pentru ca nu mi se par foarte..priceputithinking Dar din ce spui tu pare interesant. Scuza-ma, dar cati ani ai?

| xCrazyWolf a răspuns (pentru Callme):

Mda. o discutie fara viitor. oricum te rog sa te informezi de acum. si dupa sa vorbesti. Succes in continuarehappy

| Callme a răspuns (pentru xCrazyWolf):

Si eu te rog fix acelasi lucruwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru Callme):

Muschii se fac din grasime? E imposibil ANATOMIC ca o celula sa se transforme in alt tip de celula...

Faza cu grasimea e cu totul alta, cand mananci multi carbohidrati ca sa-ti maresti masa musculara, pui si grasime, ca efect secundar nedorit