| joeeo a întrebat:

Buna, am 16 ani si studiez nutritia de 2 ani, am reusit sa slabesc singura 25 de kile intr-un mod sanatos, as vrea sa ma fac antrenor personal si nutritionist pentru a-i ajuta pe altii, dar nu stiu cum sa ma fac cunoscut, ceva idei?))

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari pentru consecventa!

Momentan chinuie-te sa termini liceul si sa-ti iei BAC-ul dupa care te poti inscrie la niste cursuri de nutritie de unde poti obtine un Certificat acreditat fiindca o sa ai timp este caiva anis a te faci cunsocut, pana atunci bucura-te de copilarie si incearca sa-ti termini scoala.

2 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Facultatea de stiintele nutritiei este o facultate grea. Trebuie sa stii matematica, fizica, chimie, biologie, etc.

| isemilia a răspuns:

Incepe pe YouTube. Oricat de patetic ar suna, nu e o idee atat de proasta. Mai ales cu pandemia, lumea incepe sa fie interesata cat de cat de zona asta, asadar ar fi o idee buna (si gratuita) sa iti expui cunostintele (cele generale) si sa primesti feedback, sa atragi atentia. Daca nu vrei asa, iti poti face un site / blog. Ai putea de altfel sa te angajezi in primii 2 - 3 ani undeva ( in domeniu ). In felul asta ajungi sa fii cunoscut, sa cunosti oamenii ce vin la tine si sa vezi cum functioneaza o afacere de genul asta pe interior.