| Enjinak a întrebat:

Am o aplicație pentru deficit caloric. Problema este ca nu ma descurc cu procentele de carbohidrați, proteine și grăsimi. Nu știu cum sa ma ghidez cu ele. Nu știu cum sa procedez. Si vreau sa mai știu cum funcționează acest deficit caloric. Ma poate ajuta cineva?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai puțin înseamnă deficit.
Mănâncă. În acest timp analizează senzația de sațietate, care este legată și ce cât de plin îți este stomacul. și cum percepi gustul mâncării. Calculul exagerat al caloriilor nu are sens și nu duce neapărat la rezultate ci la obsesii. Corpul este contabil exact, dar el calculează și utilizează altfel caloriile decât în tabelele care le citești și calculele care le faci pe baza lor.

| Sn4k3 a răspuns:

''Daca functioneaza acest deficit caloric'' laughing. Ia-ti juma de ora din viata si citeste despre calorii si nutritie pe net, sa vezi dupa ce usoara ti se face viata si cum o sa te descurci.

| romeo78 a răspuns:

Hahaha!
Această problemă poate fi rezolvată doar de un medic specialist nutriționist după ce vă va face un set complet de analize medicale.
Aplicațiile pot fi înșelătoare.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Salut. Pai daca ai cauta pe internet ce inseamna fiecare, ti-ai da seama ce inseamna si in ce cantitate sa consumi, tu nu stii nici macar ce inseamna deficit caloric.

Deficit caloric este atunci cand din alimentele pe care le consumi zilnic, vii cu mai putine calorii decat poate "arde" corpul tau intr-o zi. Adica daca corpul tau "arde" 2000 kcalorii zilnic, tu din tot ce consumi intr-o zi aduci un aport, sa zicem, de 1500 kcalorii, adica mai putin decat "arde" corpul tau intr-o zi, iar daca corpul tau consuma 2000 kcalorii pe zi iar tu ii dai doar 1500, ce se intampla? El ia restul de 500 din depozitele de grasime.

Cand esti in deficit caloric poti manca orice, atat timp cat nu depasesti acel numar de kcalorii pe care ti l-ai setat tu sa il consumi din alimente in fiecare zi.