| freaky95 a întrebat:

am o intrebare despre exercitiile astea de acasa. Am cautat pe net cate ceva da nu am reusit sa gasesc exact de as vrea eu sa stiu. Ca de exemplu, eu fac acasa tractiuni, flotari, abdomene, 4 serii la fiecare, in fiecare zi alt exercitiu, dar as vrea sa stiu cam ce muschi antreneaza tractiunile. De flotari stiu ca ajuta la dezvoltarea pectoralilor, abdomenele zona abdominala, iar tractiunile stiu ca sunt de 2 tipuri, cu mainile departate cu palmele opuse corpului care din cate am citit ajuta la spate, si cu mainile apropiate si palmele spre mine, care ajuta la antebrat si biceps. Eu unu nu am trapezul prea dezvoltat si daca exista cumva vreun exercitiu la bara cum sunt tractiunile sau ceva de genu cu care sa-mi dezvolt trapezul, si daca mai sunt ceva exercitii la bara sau ceva de genu sa-mi spuneti. Multumesc.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:




Salut!
Pai ca sa iti dezvolti tricepsul iti recomand flotarile http://proculturism.com/exercitii/flotari-clasice-exercitiul-perfect/ o sa te ajute mult cu tricepsul si pieptul dar si in ceilalti muschi centrali!
Succes!
http://proculturism.com/

| klau95 a răspuns:

Poi daca esti incepator, sunt bune tractiunile si flotariile dar daca nu esti incepator ati recomand sa-ti iei niste haltare sau gantare sau in cel mai rau caz sa te duci la sala dar nu neglija nici flotariile care sunt bune in special pentru forta.
Mai sunt flotariile la pararel care sunt bune dar probabil tot intr-o sala le gasesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.google.ro/......Http?/url

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ma prea pricep sa explic dar iti dau 2 reviste foarte bune

http://www.askmen.ro/

http://www.menshealth.ro/