| Necunoscutu92 a întrebat:

Buna, am si eu o întrebare. Cum s-au calificat unele tari la Russia 2018 de exemplu Arabia Saudita care a castigat doar un meci si nu s-a Calificat. Romania si alte tari bune.

31 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru Drimmero):

O fi fost penalty ala cu mana, e ok dar alantu n-a fost, daca tu asa vezi e fic problema ta.Stii pana la urma fiecare vede in f elul lui lucrurile, arbitru asa a vazut el asa a facut.Nu am spus ca numa echipele engleze au jucatori straini,am vrut sa arat ca echipele astea cu jucatori buni culesi asa de peste tot de aia merg bine,am vrut sa arat ca merg bine si fara antrenor daca nu ar avea laughing
Apropoo de antrenor,am vazut pe ingamfatu ala caruia multi ii zic ca e cel mai tare,Muhrinio sau cum se mai scrie,pai ba vii tu mare rahat peste prajit sa critici antrenoru unei nationale? Pai el de ce nu antreneaza o nationala? El de ce nu e la mondiale daca e mesteru Manole? Pai asa dupa marigine comentez si eu despre oricine.El nu antreneaza o nationala ca nu ies bani,iar in afara de astta s-ar face de cacao,acolo sar vedea cat de tare este el,ce tactica are,adica nimic laughing la nationala nu mai ai tu ce jucatori vrei,asa pe alese de prin toata lumea,la nationala joci cu ce are tara respetiva.
Mie sila de oamenii genu asta,care se dau amri,am vazut de greata are pe el, pentru mine ala e nimic, e pantaloni scurti.Ia frate o nationala castiga cu aia ceva, arata ca te pricepi, ca datorita tie orice jucator poate castiga ceva.
Deci nu ma lua cu antrenorii si mai stiu eu ce povesti.Bag mana in foc ca arbitru ala si-a dat seama ca a grsit la penalty ala ce la dat nigerienilor, de aia nu la dat pe ala cu mana, ala da ar fi putut sal dea, dar nu si pe primu.Arbitrii mai fac chestii de astea.Pana acum mie mi s-a parut f ok arbitrajul.Nu sa tinut cu nimeni.Bine fiecare are povestea lui, vede in felul lui.
Valoarea unui antrenor acolo se vede la mondiale, la nationala, nu la cules jucatori de peste tot, i-ai pus gramada si mama ce antrenor tare sunt eu laughing

Întrebări similare