| Necunoscutu92 a întrebat:

Buna, am si eu o întrebare. Cum s-au calificat unele tari la Russia 2018 de exemplu Arabia Saudita care a castigat doar un meci si nu s-a Calificat. Romania si alte tari bune.

31 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Au jucat cu echipe mai slabe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calificările sunt pe continente. happy
Nu s-au calificat nici Olanda și Italia. Olanda n-a fost nici la Euro 2016.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuza-ma, dar au o gluma de generatie, la fel si Italia, te ustura ochii cand te uiti peste echipele lor, iar legat de intrebare, calificare sunt in functie de continente, ei daca au picat cu Iran, Iraq si glume de echipe de prin Asia, e normal sa ajung la mondiale.
In Europa si America de Sud e cea mai pasionala lupta pentru calificari mereu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

La Olanda e discutabil atacul, dar Italia are o generație bună. La Euro 2016 a jucat foarte bine, au avut mult ghinion.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde e Italia 2006? Unde e Olanda de la ultimele 3 turnee mondiale cu echipa ei? Dar isi vor reveni curand, au potential, italienii scot defensiva beton, iar olandezii vor scoate o generatie intreaga pe banda rulanta, are Ajax o academie fabuloasa.

L-ati luat pe Radja la Inter, gata,, luati titlul in Serie A?)))) sunteti calificati si in UCL, chiar voiam sa mai vad Interul dupa atatia ani in competitia aia. N-ai nicio asteptare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Italia a fost și în finală la Euro 2012, la Euro 2016 a scos Spania, dar s-a oprit în sferturi. Acum au avut ghinion, dar generația e bună.
Olanda are 2 fundași centrali foarte buni, De Vrij și Van Dijk, la ei atacul e problemă.

10 ani de acum, Juve nu mai pierde titlul.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta stiu, au luat 4-0 de la spanioli atunci, iar acum au pierdut cu Germania, fantastic meci, l-am vazut.

Olanda il mai are si pe De Light ala, e cu potential, il au si pe Depay care e zeu la Lyon.

Serie A d-aia si-a pierdut farmecul, exact ca si Ligue 1 si Bundesliga, e galop de sanatate in campionatele astea pentru o singura echipa.
Abia astept Premier League-ul, sa vad fata Arsenalului, cat de schimbata e, vin jucatorii importanti vara asta, vreau sa vad spiritul ala de lupta, si evident... puncte in derby-uri. deja incepem in forta, City in prima etapa si apoi deplasare la Chelsea, infernal program.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Emery la PSG a demonstrat că e antrenor de Europa League, nu știu de unde atâtea așteptări. big grin

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu a fost preferatul meu, dar nici nu resping ideea, de veneau Allegri, Jardim sau chiar Simeone, luam campionatul inca din primul sezon.
E o incercare, dupa era Wenger, eu chiar am incredere si fiorii aia pe care ii aveam inainte, in sezoanele precedente.
Aici e presiune mare in Anglia, o sa confirme, e un antrenor destul de valoros,, eu personal am incredere in tactica lui si in abordarea meciurilor, voi avea rabdare sa vad. Up the gooners!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

A reușit să termine pe 2 cu PSG în Ligue 1 și să piardă cu 6-1 pe Camp Nou...de ce abordare a meciurilor vorbim? Ai văzut dubla cu Real de sezonul ăsta?

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

In fata unui Monaco care a batut ca la covoare pe City si Dortmund, nu prea aveai mari sanse, cat despre dublele cu Barca si Real, pe Camp Nou a pierdut pe prostia si frica lui,, iar cu Real a tremurat inca de la tragere, e drept ca e un antrenor fricos, dar eu sunt maxim de curios sa vad cum va functiona tridentul Ozil-Lacazette-Aubameyang( e atacantul mult dorit, o baga in poarta din orice pozitie).
Vad ca suntem in discutii pentru un inchizator, care sa-l sustina pe Xhaka, Leno e venit, daca mai vine un mijlocas ne-am scos...si putin curaj din partea lui.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

E un antrenor de loc 5 și poate un trofeu EL, că acolo a excelat el.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

El da, dar nu si Arsenal, prindem topul anul asta, sunt convins.
Tocmai ca e specialist in EL, vom lua competitia aia,, dar mai important e campionatul.

Nimeni nu ii da vreo sansa Arsenalului pentru sezonul care urmeaza, dar ii anunt dupa acum, sa le fie frica, Arsenal sa ridica!

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Macar el sa reuseasca sa aduca victoria tunarilor pe Old Trafford in campionat...si ii iert toate 'pacatele'!

| asdf2kpower a răspuns:

România putea merge la mondiale, am avut grupă accesibilă. Singura echipă care chiar a jucat bine împotriva noastră a fost Polonia, în rest pe toate puteam să le batem, doar că terenul prost din Kazahstan, penalty-ul ratat la Cluj, Keseru care nu bagă mingea din 2m și lenea de a mai juca la Podgorica ne-au îngropat. Și Daum care cică făcea ședințe de spiritism la antrenamente laughing

| Mcboss05180 a răspuns:

Nu mai spuneti ca Olanda nu e buna de nimic. Va mai aduceti aminte de CM din 2010 unde au ajuns in finala, iar in CM din 2014 au luat locul 3, au batut Brazilia categoric cu 3-0. Asa ca gurita mica despre Olanda ca nu e buna. Mai aveti putin si spuneti ca Romania, marea absenta de la CM, e peste Olanda si Italia.

| Drimmero a răspuns (pentru Mcboss05180):

Nu mai traiti din amintiri, la ora actuala, Olanda e echipa de nivelul Bulgariei, Serbiei, etc.

Chiar au o gluma de generatie,, nu am nimic cu ei, zic doar adevarul.
Asa si Germania i-a dat 7 Braziliei acum 4 ani, iar acum se chinuie sa iasa din grupa,, asta asa ca sa ma raportez la argumentul tau.

| Mcboss05180 a răspuns (pentru Drimmero):

In momentul de fata Germania e out. PS: Am tinut cu Germania, dar cand am vazut ca nu poate sa bata Coreea de Sud mi-am dorit sa ia o bataie umilitoare nemtii. Ceea ce s-a si intamplat.

| Drimmero a răspuns (pentru Mcboss05180):

Daca mai mult nu au putut, sa lase pe altii sa mearga mai departe.

Acum chiar nu stii care e favorita, nu vad vreuna sa fie ' cea mai puternica', sper doar sa nu ia Spania, de preferat Franta, Portugalia sau chiar Belgia.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Vincent Janssen, Memphis Depay, Stephan De Vrij, Virgil Van Dijk, Daley Blind, Jairo Riedewald, Quincy Promes, jucători de nivelul Bulgariei?
Serbia are generație bună, Mitrovic, Matic, Kolarov, Milikovic-Savic, Tadic, Ljajic...nu-s jucători de nivelul Bulgariei. big grin

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am raportat la infrangerea lor din preeliminarii din Bulgaria, iar Serbia chiar e echipa buna, i-ar bate la ora actuala.
In afara de Van Dijk(cel mai bun fundas central din Premier League), Depay si De Drij, restul sunt in crestere, Olanda nu mi se pare foarte spectaculoasa, e doar parerea mea totusi.

Cum comentezi infrangerea nemtilor si plecarea lor acasa de pe ultimul loc? Cu cine ai zis tu ca tii aici?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

E cam o tradiție cu campioanele. Mă așteptam să nu mai reușească mare lucru.
Franța în 2002 a plecat fără să marcheze.
În 2010 Italia a plecat din grupe.
Spania în 2014 a plecat din grupe...

Cu Croația.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu zic doar ca e trecerea asta a generatiilor care afecteaza desfasurarea jocului, antrenori care nu mai au ce cauta acolo, sa lase pe altii care pot aduce inovatie.

Franta la fel in 2010 n-a iesit din grupe, desi venea din postura de vice-campioana, putem intr-o masura sau alta si pe ea s-o trecem la dezamagiri.

Buna echipa, mijloc beton, atac bun, apararea ce cam scartaie putin, dar in rest e ok.

S-a dus Argentina mai departe de dragul marketingului, degeaba au bagat aia VAR-ul, tot cum vrea arbitrul se fac cartile.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu e numai asta, pur și simplu cred că e vorba de presiune, în prelimnarii au defilat, la Euro 2016 au fost în semifinale, vara trecută au câștigat Cupa Confederațiilor în mare parte cu lotul ăsta. Dar se vede lipsa lui Lahm și a lui Schweinsteiger.
Da, a fost penalty cât casa pentru Nigeria și nu l-a văzut nici VAR. laughing

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar daca vorbeam doar de o intamplare era un caz izolat, asa 4 campioane mondiale nu au iesit din grupe la turneul urmator, e cam bizar ce se intampla.

In 2016 a fost un turneu interesant, Franta cu cel mai bun lot de acolo au mancat bataie de la o Portugalie fara cel mai bun fotbalist al timpurilor.

Si de un atacant au nevoie, cum era Klose sau Ballack, Muller nu mai poate, iar Werner e inca tanar.

De fapt pe VAR s-a vazut, dar nu s-a vrut sa se dea...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu cred în rea credință, așa nu se dădea nici primul care n-a fost atât de evident. Dar mi se pare că VAR mai mult strică, în meciul de debut al Franței, cu Australia, Griezmann a fost faultat în afara careului și s-a dat penalty...

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, iar aia nu e singura greseala, au fost atatea, scopul VAR-ului este sa inlature greselile de arbitraj, in mod evident strica + ca strica din intensitatea fazelor, ca sa se vada un penalty pe VAR, se mai joaca 3 minute, apoi arbitrul intoarce faza, cum e bun, daca e pe bune folosit, vom vedea doar meciuri corecte.

Abia astept sa bage si in Premier League, englezii sunt praf la arbitraje....nu degeaba nu sunt prezenti la mondial.

| relian a răspuns (pentru Drimmero):

Vorbiti numai prostii laughing ba stiti zicala aia multi vad putin stiu si ce vad? Ei aia sunteti voi astia 2 care va dati cu presupusu pe aici.Al dreacu aia is prosti nu vad, sau marketing cum zici tu, du-te ba de aici si dormi poate esti obosit.
Ma intreb cand ai vazut meciu ala erai treaz?laughing laughing

| relian a răspuns (pentru Drimmero):

Si ala cu Nigeria a fost penalty? Sa fim seriosi ala n-a fost nimic, deci chair daca ala o fi atins mingea cu mana a facut-o involuntar, asa se si vede a lovit mingea cu capu dupa care sare nu stiu daca in mana sau nu dar nu se da penalty pentru asa ceva.Ala ce cred eu, daca a fost ceva sia recuperat greseala dea le da nigerienilor un penalty aiurea.Vad comentati numa ce va convine.

Va pricepeti si la antrenori, de parca un antrenor ar face ceva.Dar antrenoru ala del lauda toti, nu mai stiu cred ca antreneaza prin Anglia ala de ce nusi antreneaza frate nationala? Va spun eu de ce, pentru ca un antrenor e bun sau prost, fctie de ce jucatori are.Are jucatori buni treaba merge bine, are jucatori slabi poate sa fie el si Christos ca aia no sa castige nimic cu toata cunostinta sau tactica unui antreor.O echipa cu multi jucatori buni, merge singura, antrenoru e doar decor laughing si unde pui ca il si mai platesc aia cu milioane laughing prosti mai sunt frate.Bine daca ai doara un singur jucator bun, nu te astepta ca echipa sa faca ceva.

Tu esti foarte happy si entuziasmat vai ce tare sunt echipele engleze, care de fapt nu sunt engleze, sunt o adunatura de jucatori de peste tot, e si normal ca o echipa asa cu fotbalistii cei mai buni sa castige de cele mai mu, lte ori.Si nu cred ca asta e meritu antrenorului.Pana acum VAR ala a aratat si totu a fost bine, au aratat ce au inregistrat.
Acu ca arbitru decide asta nu tine de VAR, deci nu vad discutiile astea inutile ca Var e incurca lume si ce a ti mai spus.

| Drimmero a răspuns (pentru relian):

Tu sigur ai tras ceva pe nas cand mi-ai dat comentariul asta.

Dupa ce ca nu ai o minina informatie,, te trezesti comentand ceea ce nu intelegi, nu ai treaba cu fenomenul...hai sa le luam pe rand.

A fost penalty clar pentru Nigeria, s-a vazut atat live cat si pe VAR, arbitrul daca vrea o sa dea, tu asta nu intelegi ca sunt jocuri de culise cu tot cu VAR.

Conteaza si jucatorii la o echipa, dar si antrenorul, ia exemplul lui Liverpool, uita-te doar ce jucatori aveau in apare si ce a facut Klopp din echipa asta, si exemple sunt multe.
Wenger la Arsenal a avut mereu fotbalisti buni pe mana, si ce a facut in ultima vreme? S-a facut de ras. Exista antrenori priceputi si mediocrii, iar jucatorii le arata antrenorilor valoarea.

Prietene, doar echipele engleze au jucatori straini? Uita-te in toate campionatele sa vezi ca toate echipele sunt formate din straini in mare parte.

VAR-ul e ' a se da, a nu se da' dupa cum vrea fluierasul!

| relian a răspuns (pentru Drimmero):

O fi fost penalty ala cu mana, e ok dar alantu n-a fost, daca tu asa vezi e fic problema ta.Stii pana la urma fiecare vede in f elul lui lucrurile, arbitru asa a vazut el asa a facut.Nu am spus ca numa echipele engleze au jucatori straini,am vrut sa arat ca echipele astea cu jucatori buni culesi asa de peste tot de aia merg bine,am vrut sa arat ca merg bine si fara antrenor daca nu ar avea laughing
Apropoo de antrenor,am vazut pe ingamfatu ala caruia multi ii zic ca e cel mai tare,Muhrinio sau cum se mai scrie,pai ba vii tu mare rahat peste prajit sa critici antrenoru unei nationale? Pai el de ce nu antreneaza o nationala? El de ce nu e la mondiale daca e mesteru Manole? Pai asa dupa marigine comentez si eu despre oricine.El nu antreneaza o nationala ca nu ies bani,iar in afara de astta s-ar face de cacao,acolo sar vedea cat de tare este el,ce tactica are,adica nimic laughing la nationala nu mai ai tu ce jucatori vrei,asa pe alese de prin toata lumea,la nationala joci cu ce are tara respetiva.
Mie sila de oamenii genu asta,care se dau amri,am vazut de greata are pe el, pentru mine ala e nimic, e pantaloni scurti.Ia frate o nationala castiga cu aia ceva, arata ca te pricepi, ca datorita tie orice jucator poate castiga ceva.
Deci nu ma lua cu antrenorii si mai stiu eu ce povesti.Bag mana in foc ca arbitru ala si-a dat seama ca a grsit la penalty ala ce la dat nigerienilor, de aia nu la dat pe ala cu mana, ala da ar fi putut sal dea, dar nu si pe primu.Arbitrii mai fac chestii de astea.Pana acum mie mi s-a parut f ok arbitrajul.Nu sa tinut cu nimeni.Bine fiecare are povestea lui, vede in felul lui.
Valoarea unui antrenor acolo se vede la mondiale, la nationala, nu la cules jucatori de peste tot, i-ai pus gramada si mama ce antrenor tare sunt eu laughing

Întrebări similare