Vrei sa spui genuflexiuni cu bara, impins la presa si fandari.
si de 2 ori pe saptamana, in niciun caz in fiecare zi!
Mai documenteaza-te si tu inainte sa spui prostii.
Buna Cosmin, mai ajuta-ma cu ceva daca poti... timp de o luna am alergat in fiecare seara timp de 30 de minute si nu prea am mancat, si sunt prea slaba, si desi de 2 saptamani tot mananc nu pot sa revin la loc? dc? daca am pierdut muschi in general, si de pe fata si partea de sus a corpului de la activitatea asta cardio si nu i mai recapat niciodata cum erau? nu mi place ca sunt prea slaba la fata si doar nu eram asa
ce as putea face? mersi
Cam ce vreau, nu mananc fast food, dar incerc sa mananc grasimi si ciocolata, sarmale, prajituri, ieri am mancat un sandiwish, cartofi prajiti cu carne, dupa aia seara mi am mai facut un sandwish si o felie de paine cu unt si dulceata...
Baga mai multi carbohidrati, nu grasimi, daca vrei sa cresti
Mersi....asa de slaba mai eram doar acum 2 ani cred, cand nu prea mancam practic, si dupa am mancat si mi-am revenit repede, dar stiu ca era din cauza alimentatiei, nu a sportului, de asta ma tem ca din cauza alergatului (timp de o luna, 30 min pe zi)daca e ireversibil procesul?
daca tot ce pun arde metabolismul si raman la fel?
inainte de asta aveam 5 mese destul de bogate pe zi, proteine si carbohidrati, faceam niste exercitii pentru picioare o data pe sapt, si ma simteam si aratam bine, nu trebuia sa slabesc, am exagerat...nu am alergat niciodata in viata mea inainte de asta, si pielea pe fata e naspa, nu mai are elasticitate parca
nebun si antrenorul ala, cum sa mi spuna si alerg in fiecare zi cand stia ca nu am alergat niciodata, si niste exercitii pentru fund sa le fac tot zi de zi ca cica niciodata nu se lucreaza o data pe saptamana daca vreau rezultate, cand tu ai spus ca muschii se formeaza in zilele de pauza, si am observat asta si la mine, de exemplu inainte era suficient o data pe saptamana plus o alimentatie bogata, sanatoasa si aveam aceleasi rezultate (in opinia mea, mai frumoase chiar) decat sa lucrez zi de zi cu o alimentatie mult mai saraca...a fost oribil, iadul pe pamant, mai ales ca nici nu sunt grasa de fel, si el inca tot incerca sa ma motiveze, nah probabil asta stie el, asta a studiat, sau poate si pentru bani, in fine, vreau doar sa revin la loc...
Ce articol am gasit si pe net? daca nu mi mai revin la loc?
Although exercise is crucial for healthy body and skin, too much can leave us with hollow, saggy cheeks, says Dr Aamer Khan, medical director of the Harley Street Skin Clinic.
‘It’s known as the runner’s face but any excessive cardiovascular exercise that raises the heart rate will do it — cyclists have the same look.
‘Initially when you start running, the face goes red as the blood vessels widen to get oxygen flowing round the body.
‘But after 15 minutes, as the muscles start to require more oxygen, the blood starts to be diverted away from the face, meaning the fat pads in the cheeks are deprived of oxygen and start to die off slowly.
‘If you run excessively, you’ll have a great heart and lungs, but you’ll lose the plumpness in the cheeks, and look emaciated.’
Varying your workouts with different types of exercise, such as weight-training or yoga, will help prevent this. Ditching cigarettes will also have an effect, he adds, as toxins in cigarettes also attack the blood supply to the fat pads in the cheeks, exacerbating the narrowed face.
And avoid faddy crash diets, as these can take their toll on your looks, warns dermatologist Dr Nick Lowe of the Cranley Clinic. ‘Yo-eu dieters regularly lose weight on the face then quickly put it back on. This rapid fluctuation in weight causes the skin to stretch and lose elasticity — so you start to have excess skin and jowls.’
si zice numai cum sa previi... daca nu mi mai revin?![]()
Stai, ca azi am avut ft multa treaba.
Citesc maine dimineata cele 2 mesaje lungi
Scuze
numai ca ma ingrijoareaza f tare...nici nu am pofta de mancare din cauza asta...cica mai gasesc si ca: Although it takes a long time for your skin to break down, Dr. Imber says, there's not a lot you can do to repair it once your facial muscles start to sag. Mini-face lifts and fat transfers can help to improve your skin's texture a bit, he says, but there's nothing that can restore the original elasticity. Take heart, runners! While nothing can reverse the process once it starts, there are things you can do to prevent your facial skin muscles from sagging in the first nah
Cosmin, nu mai citi mesajele alea lungi, pe scurt ideea e: am alergat timp de o luna 30 de minute in fiecare zi, eu fiind de fel mai sedentara, si nici nu prea am mancat, si sunt slaba la fata, am cearcane si riduri si nu mai am pometi din cauza pierderii rapide in greutate
prin jogging se ard multe grasimi, daca raman asa?
daca as reveni cum am fost ar fi super...dar cum?
Deci tu vrei sa cresti in greutate, da?
1. ai messenger? ca e mai comod
2. noteaza-ti zilnic ce mananci si la ce ora ( si cantitatile daca poti aproximativ ) si dupa 1 saptamana imi dai lista
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: