| alexalexandruhory a întrebat:

Buna cine ma poate ajuta cu o (mini dieta)sunt putin peste masura cu kilogramele si as dori sa slabesc si nu stiu niciun remediu.Va rog sa ma ajutati daca puteti fara batjocoreli doar oameni seriosi va rog chiar am nevoie de ajutor.Dau funda celui care este serios si ma poate ajuta
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Xtina19bbb a răspuns:

Cand este vorba de slabit, ideea este ca trebuie sa scazi din numarul caloriilor pe care il ai zilnic.Asta nu inseamna in nici un fel, infometare! Infometarea nu o sa faca decat sa mananci foarte mult im momemtul im care nu o sa mai poti si plus este foarte periculos!
Eu te-as sfatui sa faci mai multa miscare, sa bei mai multa apa, mai ales inainte de masa (iti da senzatia ca te saturi mai repede), sa nu mai mananci prajit (incearca fiert sau fript), multe legume si fructe!
stiu ca asta este important pentru tine, incearca sa fii perseverenta si capu' sus!
o sa reusesti!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fa dieta Pierre Dukan, este dieta preferata a vedetelor de la Holywood, unde manaci pe saturate si slabesti vazand cu ochii.
Nu glumesc, chiar am facut-o si stiu cat de repede si mult se poate da jos. Iar daca esti consecventa, intretinerea ei nu va fi o problema pentru tine.
Uite aici:
http://dietadukan.ro/regimul/etapa-1-atac

| Omis a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un notritionist si cu un antrenor de fitness, ei sigur te-ar putea ajuta. Noi nu-ti putem face dietele, iti putem spune doar sa mananci fructe, legume, carne slaba(pui, vita), etc. Dieta ti-o face nutritionistul.