anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Cu proceduri anticelulita, dieta, si sala in cit timp poti scapa de burta? si de kilograme in general.

14 răspunsuri:
| Măruka_Mara_1968 a răspuns:

Daca megi la sala intr.o luna te faci scobitoare dar in acelasi trebuie s.a si mai lasi din mancare nu spun s.a nu mananci dar s.a lasi din dulciuri.Am aceiasi problema.=)

| Stefan_Florescu_1991 a răspuns:

Depinde ce burta ai ^^
Pai as spune ca daca vrei sa slabesti sanatos ( eu asa iti recomand) poti slabi 3, 4 kg pe saptamana. Evident ca se poate si 7 kg intr-o saptamana dar nu te ajuta la sanatate si clar nu recomand. Incearca sa eviti carbohidratii - paine, cartofi, paste fainoase si de asemenea sa mananci consistent la micul dejun. Te va ajuta sa fii energica toata ziua si vei avea senzatia de satietate astfel incat sa nu consumi mai multe calorii decat ar fi necesar. Deci, chiar de pare ciudat, pentru a slabi e recomandat sa mananci bine dimineata.

| neutrino a răspuns:

Filozofia aceasta este destul de simpla: mananci fara paine, paste fainoase, prajeluri, cartofi, dulciuri, bauturi alcoolice, sucuri din comert, iar ultima masa nu trebuie sa fie luata mai devreme de 3 are inaintea orei de culcare. Putina miscare te va ajuta mult. Bafta!

| eella98 a răspuns (pentru Măruka_Mara_1968):

Http://instagram.com/p/mfKpYAqXt9/ sincer, cred ca intr-o luna nu ajung scobitoare :d prea usor si imposibil, si asa de 5 zile nu prea maninc, stau flaminda si doar apa incerc cit mai multa si 4 kg sau dus.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru eella98):

Le pui inapoi stai linistita, + alte cateva kg. Sa-mi lasi reply cand termini cu infometarea si sa ne spui cum evoluezi :)
Ma mir ca nu ai auzit: Chestia asta cu infometarea este cea mai mare prostie pe care poti s-o fac. Iti distrugi sanatatea fetito! Iti priesti corpul de nutrienti.
Este ca si cum ai mulge o vaca fara sa ii dai sa manance. Asa ca fi fata desteapta si nu te mai infometa. Te bucuri ca ai pierdut 4kg? Crezi ca 4kg au fost doar grasime nu? :)) Pur si simplu corpul se "mananca" singur ca sa produca energie pentru a supravietui. Si descompune si masa musculara nu doar grasimea. :). Asa ca succes in continuare esti pe calea cea "buna".
Si renunta la prostiile astea http://instagram.com/p/fKoQTjKXhf/

| eella98 a răspuns (pentru Goldenboy97):

Infometez seara happy dimineata maninc cit pot, ca nici mult nu pot, plus fac si sport. happy + ceea ce am mincat pina acum a fost fructe, ou fierte, plus iau vitamine in fiecare zi sa ma pastrez, si stiu ce facwinking si imi vine rau deja daca mai vorbesc acum de mincare, pentru ca daca inainte puteam minca orice mult, acum nu pot.winking si poza aia uitete ca e cu 8 lune in urma, si timp de 8 luni se mai schimba ceva.winking

| JohnnyBi a răspuns (pentru Stefan_Florescu_1991):

Misto...ca profesionistii in domeniu precum cristian margarit, valentin busuioc si cristian neagu zic 3-4 kg pe luna sa slabesti sanatos. tu vii si dai o valoare de 4 ori mai mare. ce naiba, aia au zeci de ani in domeniu si ei sunt niste prosti. cum adica doar 3-4 pe luna?

| Stefan_Florescu_1991 a răspuns (pentru JohnnyBi):

3 4 kg pe luna e exagerat de putin...

| AntrenorFitness a răspuns:

Celulita este o afectiune a pielii care afecta in trecut doar femeile sedentare, hranite si hidratate prost. In ziua de azi, pentru ca majoritatea lumii este sedentara si mananca prost, celulita este foarte des intalnita. Aceasta afectiune a pielii este rezultatul unui proces de stocare a grasimilor, anormal. Cele mai predispuse la aceasta afectiune sunt femeile, 8 femei din 10 au aceasta problema. Influentate de factori hormonali sau alimentatie defectuasa, celulele adipoase se umplu cu grasimi provenite dintr-o alimentatie excesiva sau se pot goli in functie de nevoile energetice ale organismului. Aceste rezerve de grasimi pot creste in dimensiuni depasind de circa 60 ori volumul lor normal, astfel impiedicand vascularizarea si irigarea tesutului, rezultand un aspect inestetic al epidermei. Desi nu trebuie sa ne sperie din punct de vedere medical, celulita este inestetica si poate deranja atunci cand se poarta pantaloni scurti sau costume de baie. Deseori este asemanata cu "coaja de portocala" pentru ca apare ca o piele cu gropite.

Gasim si o clasificare in stadii ale celulitei:
• 0: Atunci cand stai in picioare sau intinsa, pielea este neteda. Dar ciupind, vezi doar un strat de piele, fara aspect de celulita.
• 1: Stand in picioare sau culcata, pielea este neteda, dar cand ciupim se observa gropite.
• 2: Cand stai intinsa pielea apare neteda, insa stand in picioare observam aspectul inestetic de coaja de portocala.
• 3: Celulita este evidenta, in orice pozitie.

Cauzele principale in aparitia celulitei sunt:
• predispozitiile genetice,
• dezechilibrele hormonale,
• tulburari ale functiei tiroidiene,
• inactivitatea fizica,
• alimentatia dezechilibrata,
• administrarea contraceptivelor orale, etc.

Daca nu tratam celulita in faza incipienta, aceasta avanseaza, provocand hipertrofierea celulelor lipidice si alterarea peretilor capilarelor venoase. Incepem sa o tratam prin antrenament ciclic, exercitii de fitness, aerobic si stretching. O dieta bogata in fibre, vitamine si minerale care ne vor ajuta sa combatem constipatia si excesul ponderal, suplimente nutritive cum sunt arzatoarele de grasimi cu yohimbe, CLA, L-carnitina, coenzima Q10, ulei de seminte de in, antioxidanti, etc.
Deasemenea nutritia joaca un rol foarte important. Optam pentru diete echilibrate, sarace in carbohidrati. Scoatem din programul de nutritie alimentele procesate, cerealele si derivatele din cereale, soia sau derivate, mazare si laptele dulce. In special alimentele estrogenice. Punem accentul pe alimente bogate in acizii grasi esentiali, in special omega 3 prin consumul de somon, carne rosie de vita, o diversitate de legume „colorate" bogate in vitamina C, varaza-brocoli-conopida, telina, rosii, fructe de padure, ananas, papaya, lamai etc.
De preferat ar fi sa folosim ca si condimente: curry, ardei iute, scortisoara, oregano, usturoi sau ghimbir. Sa gatim prin fierbere sau coacere.
Sa ne hidratam corect! Hidratarea este un factor esential, consuma apa, rehidrateaza-te inainte de a simti senzatia de sete. Dupa antrenament, hidrateaza-te corect, la fiecare 15 minute. Scoate din dieta sucurile gazoase, cafeaua, alcoolul sau diversele ceaiuri cu efecte laxative si diuretice. O dezhidratare a organismului nu face decat sa accentueze problemele. O hidratare corecta ofera elasticitatea necesara pielii.
Nutritia, antrenamentul si hidratarea corecta, pot fi cei trei factori ajutatori, la indemana oricui in combaterea celulitei!
http://www.despreculturism.ro/9-reguli-pentru-scaderea-in-greutate.html
http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
http://www.despreculturism.ro/......idiat.html

| JohnnyBi a răspuns (pentru Stefan_Florescu_1991):

Si 4 pe saptamana e ok? serios? esti de parere si tu ca dukan este o dieta divina? daca folosesti un program de antrenament si alimentatie facute pentru corpul tau si natural creste ca masa musculara cu doat 7-8 kg pe an, ce este anormal in a slabi in mod normal doar 3-4 kg pe luna? corpul lucreaza in niste limite, treci de ele apar efecte secundare. daca profesionistii sustin atat de putin, nu o fac doar de dragul laurilor. ca daca o faceau asa puteau spune prafuri minune si 20 de kg pe luna slabit...

| Stefan_Florescu_1991 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Am facut atletism de performanta. Apoi m-am lasat din cauza unei accidentari si combinata cu mult stat la calculator m-am ingrasat 15 kg intr-o perioada relativ lunga. Acum 2 luni, satul si putin rusinat de conditia fizica pe care o aveam, m-am reapucat de alergat pe cont propriu. in prima saptamana am slabit 5 kg, in a2a 3kg, in a3a saptamana tot 3 kg si in urmatoarele 3 saptamani 1, 8kg, 1, 4 kg si respectiv 800 grame. Toate astea fara sa ma infometez sau sa iau pastile. Am respectat doar o idee veche de la antrenorulmeu. Mic dejun bogat in protine si apoi restul zilei doar lichide (supe, ceaiuri fara zahar). Evident ca vei slabi tot mai greu cand te vei apropia de greutatea optima. Dar 4 kg pe saptamana nu e un miracol. E ceva al dracului de posibil

| JohnnyBi a răspuns (pentru Stefan_Florescu_1991):

Mic dejun si in rest doar lichide ti se pare o alimentatie corecta? esti pe langa total de o idee de alimentatie corecta. aia inseamna infometare. alimentatie corecta inseamna 3-4 mese pe zi, adica MESE nu APA. tu ai 1 masa si apa (nah, lichide). unde e partea aia de alimentatie corecta? inseamna macro-ul tau sa iti mentii greutatea -300 calorii. adica pe la 1500 pe zi. tu cu mic dejun si atat nici macar 800 nu ai. si cica fara infometare

| Stefan_Florescu_1991 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Ajung undeva la 1200- 1300 de calorii. Nu as numi asta infometare. Cand eu ma simt ok si energic. Oricum consider ca o supa de pui e mai consistenta decat cartofi prajiti. Ideea e ca nu am trecut sub 100 de calorii niciodata si facand exercitii:dimineata intens si seara de relaxare(4 ore adunat) + activitatile zilnice poti slabi fara sa te infometezi.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Stefan_Florescu_1991):

1200? e bine. eu sub 3000 incep sa slabesc de la sine si nu in zonele unde as vrea. asa un chin sa bag 3000 de calorii pe zi in mine doar sa imi mentin greutatea straight face. eu consider ca supa de pui e buna, deci imi place, deci o mananc. nu fac rabat de la nimic ce imi place, cat timp nu contine coloranti, zahar sau sare in exces. in rest mananc orice. dar 1300 de calorii pe zi mananca fetele de 15 ani care vor sa slabeasca. ala e un regim anemic pentru un barbat in toata firea + care este activ fizic.