| VioVuVu a întrebat:

Deci nu stiu sa inot dar trebuie sa ma duc intr-o zii la piscina cu colegii! Si trebuie sa sar la 2 metrii inaltime(o poveste lunga de ce trebuie), Dar sare cineva cu mine! Intrebarea mea este: Cum fac sa sar dar dupa sa nu duc la fund sa pot iesi la suprafata?

Răspuns Câştigător
| Mh_Andreea_1992 a răspuns:

Buna,te duci la fund doar pe moment pentru ca apa oricum te ridica la suprafata, trebuie doar sa stai relaxata si sa nu te panichezi pentru ca atunci chiar vei ajunge la fund. Daca sare cineva cu tine nu trebuie sa iti faci griji mai ales daca stie sa inoate. Succes! Si inca odata sa stai relaxata si sa nu te panichezi!

4 răspunsuri:
| FatUglyVirgin a răspuns:

Daca iti ti respiratia automat te duci la suprafata.dar trebuie sa ai plamanii umpluti cu aer

| Tyna_Maria_1990 a răspuns:

Cred ca trebuie sa te tii de nas

| galyperf89 a răspuns:

Iti tii respiratia si cand ajungi in apa,nu te panichezi,incepi sa dai din maini si din picioare(nu disperat) incercand sa inoti si cand respective persoana se indreapta sa iasa din piscine te iei si tu dupa ea. Daca nu stii cum sa dai din maini si din picioare, urmareste miscarile persoanei cu care sari si faci ceea ce face si ea. Daca chesti aceasta se intampla in vreo saptamana sau doua, eu zic sa vorbesti cu cineva cunoscut care stie sa inoate sa te invete si pe tine cat d cat cum sa te tii la suprafata sau eventual te duci la un curs de inot sa inveti chestiile principale.Dar daca intr-adevar iti este frica, mai bine nu o face, te poti ineca pentru ca multi care nu stiu sa inoate se panicheaza sub apa asa ca nu este nici o rusine sa amani toata tarasenia asta.Multa bafta! Funda? happy

| VioVuVu explică (pentru Mh_Andreea_1992):

AM pus un pariu si acel baiat a zis ca daca nu stiu sa inot el ma tine in brate si sare cu mine! Deci sa nu ma panichez! Multumesc!