| FuNN a întrebat:

Eu am astm bronsic sunt in perioada cand nu mai iau serataid.

Intrebarea mea este pot sa fac footbal o sa am ceva?

L-am auzit pe Latovlevici ca el sa apucat de footbal pintr-o prostie. Adica a vrut sa scape de astm si asa a scapat prin footbal. Dau funda Ms anticipat.

P. S.:Am 12 ani astmul il am de cand eram mic am avut o alergie la pisici.

Răspuns Câştigător
| andreicod a răspuns:

Buna! Si eu am astm. Eu pot sa fac orice sport fara problema, cu conditia sa nu ma fortez brusc. Daca fac incalzire si o iau asa treptat nu am nici o criza si e totul ok. Daca intru brusc in treaba, nu mai e asa ok. De exemplu inot fara griji in apa marii fiindca intru incet incet si se obisnuieste organismul cu presiunea apei, insa nu pot inota in piscina fiindca trebuie sa ma apuc direct, nu am cum sa o iau lent. Ar trebui sa poti face fotbal daca rezervi 5-10 minute pentru un stretching de baza si eventual o alergare simpla. Daca intampini dificultati n-ar strica sa iei un puf de ventolin inainte sa te apuci de treaba. Sanatate multa!

1 răspuns:
| jadir a răspuns:

Salut si eu am astm din pacate sunt in cautarea unor tratamente care sa dea randament cand ma pun pe picioare ma apuc de sport.Latovlevici s-a apucat de fotbal dupa 2 ani de tratament ai stiu povestea e de la mine din oras si Beckham are astm ideea este sa nu te intinzi mai mult decat ati este plapuma mai pe scurt sa nu exagerezi.Astmu nu trece il ai toata viata!
Bafta si sanatate!