| andreitmm a întrebat:

Buna... O nelamurire. Nu stiu daca exista dar am zis sa incerc poate cunoaste cineva ceva. Fac sala si dupa cum stim toti, la efort fizic ni se umfla venele pentru ca lucreaza in jurul muschilor etc. Intrebarea mea, stie cineva ceva, pastile, pudra, sau orice care sa nu se vada efectul de vene umflate? Nu imi place deloc cum se vad venele si mi-ar placea ceva sa iau in care sa lucreze muschii dar fara sa vad toate venele prin piele. Stiu ca nu afecteaza cu nimic asta, doar ca Nu pot sa le privesc nu stiu, mi se pare ceva scarbos. Multumesc.

3 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Ia-ți o bluza pe tine și nu ți se mai vad venele. Problema rezolvată. E inevitabil sa nu se vadă pentru că atunci când sunt umflate ai flux sanguin mare, corpul are nevoie ca sângele sa circule mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Ele se dilata ca ai nevoie de mai mult flux sanguin, poate sa fie din multe cauze. Saturatia mica de oxigen la muschi, metabolismul energetic, tensiune mare etc. Dupa cum ai vazut nu la toti se umfla asa pentru ca altii probabil sunt mai in forma decat tine din punct de vedere cardiovascular si energetic

| h379m3973423 a răspuns:

laughing
Mușchii împing venele care stau pe ei. De aia le vezi la slăbănogi și majoritatea sportivilor, că nu au așa multă grăsime încât să acopere venele.