| RAf1224 a întrebat:

Pe lângă fotbal, mulți nu știu ce sa aleaga:tenis sau înot. Mulți ar spune ca înotul. Dar nu sunt de acord. Vreau sa îmi spuneți ce sport e mai bun di acestea doua. Dau funda celui mai complex răspuns.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Depinde, pe langa factorul financiar, si de preferintele fiecaruia. Tenisul este un sport scump. Asta stiu sigur. Pe langa banii care merg la antrenor si care sunt destui, va trebui sa inchiriezi si terenuri si sa-ti procuri tu singur, la indrumarea antrenorului, echipamentul (racheta, haine, mingi, adidasi, alte accesorii), care este unul foarte scump. Mai sunt si alte plati pe care esti nevoit sa le faci, insa nu are rost sa intram in detalii. Despre inot sau natatie, nu pot sa ma pronunt. Banuiesc, in orice caz, ca pretul este mai mic. Ambele sporturi te vor dezvolta din toate punctele de vedere. Poate un mic avantaj il are tenisul. Tenisul este, insa, un sport mult mai spectaculos, mult mai bine platit, unul care dupa parerea mea, aduce mult mai multe satisfactii. Eu, daca as fi avut bani, as fi ales tenisul. Depinde de tine acum ce alegi, eu am incercat sa te pun, oarecum, in tema. Tot ce ti-am scris eu aici se aplica doar in cazul in care doresti sa faci unul din aceste doua sporturi de performanta. Daca vrei sa le practici ca pe un hobby, evident ca te va costa mai putin. Tot tenisul l-as alege.

3 răspunsuri:
| playermessi a răspuns:

Basketul este cel mai bun

| Nickname1890 a răspuns:

Mai bun pentru ce?

Nu cred ca exista sport mai bun si sport mai putin bun. Totul tine de preferinte si ce iti place. Intr-adevar sunt sporturi mai intense din punct de vedere fizic, si sporturi mai tehnice si mai putin obositoare fizic. Sunt sporturi care pun accent pe partea de sus a corpului si sunt sporturi care pun accentul pe picioare. Fiecare sport este diferit.

Ce vrei tu sa afli de fapt?

| RAf1224 explică:

Prin "bun" mă refer la spectacolul oferit de acest sport, dar și de cum e plătit acest sport.