| Soul123 a întrebat:

Am 17 ani cam 1.75 si 60 de kg, fac am facut sala 3 luni, m-am apucat de k1 de 4 luni dar vreau sa ma las.La mijlocul lunii februarie ma apuc din nou de sala ca sa ma mai fac putina forta.As vrea sa ma sfatuiti ce proteine as putea lua(nu vreau creatina) care sa....dea rezultate rapide. Daca se poate sa aiba cineva rabdare si sa-mi explice totul despre aceste proteine si chestiile astea puteti da add la id kodrin16Hz.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Deci, ca sa intelegi, proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume.

MINIM 4 mese pe zi, cu proteine la fiecare masa.

Acum, daca tot nu-ti ajunge, iei si suplimente, iti recomand dymatize elite whey sau whey gold, astea sunt cele mai bune, avizate medical si FDA.

Si la sala, daca vrei forta, sa faci antrenament tip strong-man, doar exercitii de baza si doar cu greutati mari ( maxim 5 repetari pe serie, cand poti mai multe, maresti greutatea ).

5 răspunsuri:
| VictorVictoras a răspuns:

Lasa naiba proteinele... pentru ca nu sunt sanatoase asta spun clar mai bine asteapta 1 an te duci lucrezi un an in costructi si vezi apoi muschi si fizic de... nu-ti mai trebuie proteine si e si mai sanatos.

| feraryyy78 a răspuns:

Fa sala pentru ca medicamentele acestea pot sa dauneze corpului tau. Nu sunt indicate, mai ales daca esti obisnuit cu sportul. Continua cu sale, este o metoda foarte buna de a face muschi. Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru VictorVictoras):

Proteinele se gasesc si in mancare, proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume.

Si suplimentele tot din mancare sunt facute.

Daca n-ai nicio treaba cu sportul asta, abtine-te sa aberezi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru feraryyy78):

"Nu sunt indicate", sigur, daca esti un idiot redus mintal, care nu e capabil sa faca diferenta intre suplimente si meidcamente ( cu toate ca exista mii de studii in domeniu de cel putin 30 de ani ), atunci nu sunt indicate.

Apuca-te de sah

| AxXeL1124 a răspuns:

Ia proteine din alimente carne, branza, oua, sa manaci de cel putin 4 ori pe zi.